Ανακαίνιση και αντικατάσταση ηλεκτρικής θέρμανσης

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ;

Ανακαλύψτε τα συστήματα αντλίας θερμότητας της Daikin για θέρμανση, κλιματισμό και ζεστό νερό. Οι αντλίες θερμότητας της Daikin δημιουργούν ευχάριστο περιβάλλον όλο το χρόνο και είναι σχεδόν τρεις φορές πιο αποδοτικές από τα ηλεκτρικά συστήματα θέρμανσης. Επιπλέον, οι αντλίες θερμότητας της Daikin εγκαθίστανται εύκολα, συνεπώς είναι ιδανικές για ανακαινίσεις.

ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ

Η Daikin παρέχει συστήματα αντλίας θερμότητας υψηλής απόδοσης με ανανεώσιμη ενέργεια, έτσι ώστε να έχετε: 
  • Μικρότερο ενεργειακό κόστος
  • Λιγότερες εκπομπές CO2 
  • Χρήση ανανεώσιμης ενέργειας μέσα στο σπίτι σας

ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΜΕ ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΕΣ FAN COIL

Η σειρά Daikin Altherma περιλαμβάνει εξαιρετικά αποδοτικές λύσεις αντλίας θερμότητας με ανανεώσιμη ενέργεια, split και monobloc, οι οποίες είναι ιδανικές αν έχετε ενδοδαπέδια θέρμανση, καλοριφέρ χαμηλών θερμοκρασιών ή μονάδες fan coil.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΙΔΑΝΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

Δημιουργήστε την ιδανική ατμόσφαιρα με ένα ενεργειακά αποδοτικό σύστημα που παρέχει θέρμανση, κλιματισμό, εξαερισμό με καθαρό αέρα, ακόμα και έλεγχο της υγρασίας. Τα σπονδυλωτά συστήματα Split και Multi Split της Daikin δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες διαβίωσης με σχεδόν αθόρυβη λειτουργία.

ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕ ΗΛΙΑΚΟΥΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ

Οι αντλίες θερμότητας με ανανεώσιμη ενέργεια split και monobloc Daikin Altherma μπορούν να συνδεθούν με ηλιακούς συλλέκτες για ακόμα μεγαλύτερη απόδοση. Η ηλιακή ενέργεια μπορεί να καλύψει το 60% των αναγκών σας σε ζεστό νερό όλο το χρόνο.

produced by

designed by Smart Solutions & Telia