Θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό για νέες κατοικίες

ΘΕΛΕΤΕ ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΣΠΙΤΙ;

Ανακαλύψτε τα συστήματα αντλίας θερμότητας αέρα-νερού της Daikin για θέρμανση και ζεστό νερό - σχεδόν τρεις φορές πιο αποδοτικά από τα συστήματα ορυκτών καυσίμων! Οι αντλίες θερμότητας της Daikin δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα όλο το χρόνο, παρέχοντας άμεση θέρμανση και ζεστό νερό όλες τις εποχές, με δυνατότητα παροχής και κλιματισμού.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Η Daikin παρέχει συστήματα αντλίας θερμότητας αέρα-νερού, υψηλής ενεργειακής απόδοσης, για θέρμανση, ζεστό νερό, ακόμα και κλιματισμό, ώστε να έχετε: 
  • Μέγιστη ενεργειακή αποδοτικότητα
  • Ελάχιστες δαπάνες καυσίμου 
  • Ελάχιστες εκπομπές CO2 
  • Χρήση ανανεώσιμης ενέργειας μέσα στο σπίτι σας
  • Πιο οικολογική θέρμανση του σπιτιού σας

ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΜΕ ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΕΣ FAN COIL

Η σειρά Daikin Altherma περιλαμβάνει εξαιρετικά αποδοτικές λύσεις αντλίας θερμότητας αέρα-νερού, split και monobloc, οι οποίες είναι ιδανικές αν έχετε ενδοδαπέδια θέρμανση, καλοριφέρ χαμηλών θερμοκρασιών ή μονάδες fan coil.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΙΔΑΝΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

Τόσο τα μοντέλα split όσο και τα μοντέλα monobloc αντλίας θερμότητας αέρα-νερού Daikin Altherma μπορούν να διαμορφωθούν ώστε να παρέχουν μόνο θέρμανση ή θέρμανση και ψύξη, ώστε το νέο σας σπίτι να έχει την υπέροχη ατμόσφαιρα που θέλετε, όλο το χρόνο.

ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕ ΗΛΙΑΚΟΥΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ

Οι αντλίες θερμότητας αέρα-νερού split και monobloc Daikin Altherma μπορούν να συνδεθούν με ηλιακούς συλλέκτες για ακόμα μεγαλύτερη απόδοση. Η ηλιακή ενέργεια μπορεί να καλύψει το 60% των αναγκών σας σε ζεστό νερό όλο το χρόνο.

produced by

designed by Smart Solutions & Telia