Εισαγωγικό Σημείωμα

Σε μια περίοδο όπου τα πάντα αλλάζουν στη χώρα μας, υπάρχουν κάποιες σταθερές αξίες στις οποίες όλοι θα πρέπει και πάλι να προστρέξουμε. Σκληρή δουλειά, δημιουργικότητα, φιλότιμο, επικέντρωση στη γνώση, αγάπη για το σπίτι μας & την εργασία μας…αυτά με τα οποία μας μεγάλωσαν οι δικοί μας.

Είμαι υπερήφανος γιατί η Climatism έχει επιτύχει πράγματα σε δύο δεκαετίες που άλλες εταιρείες δεν έχουν καταφέρει σε πέντε ή και περισσότερες δεκαετίες. Όμως, αυτά που κρατάω είναι τρία βασικά πράγματα:

  • Η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι στρατηγικοί συνεργάτες μας, οι οποίοι αποτελούν την αφρόκρεμα της παγκόσμιας αγοράς κλιματισμού-θέρμανσης και ηλιακών συστημάτων…εταιρείες που είναι κορυφαίες η καθεμιά στο ενεργειακό πεδίο στο οποίο εξειδικεύονται.
  • Η πρωτοπόρα ομάδα των 40 ανθρώπων της Climatism με τα συμπληρωματικά γνωστικά υπόβαθρα, δεξιότητες & εμπειρίες που συνθέτουν ένα εξαιρετικό παζλ και μια αρμονική ορχήστρα που καθημερινά πασχίζει να παίζει τις καλύτερες μελωδίες
  • Η τιμή που μας κάνουν χιλιάδες φίλοι και συνεργάτες να μας εμπιστεύονται την περιουσία τους και να μας καλοδέχονται στις επιχειρήσεις τους και τα σπίτιά τους.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την διαρκή εμπιστοσύνη σας. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίζουμε να την τιμούμε γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε.

Νίκος Χαλακατεβάκης
Διευθύνων Σύμβουλος

<

produced by

designed by Smart Solutions & Telia