Εισαγωγικό Σημείωμα

Σε μια περίοδο όπου τα πάντα αλλάζουν στη χώρα μας, υπάρχουν κάποιες σταθερές αξίες στις οποίες όλοι θα πρέπει και πάλι να προστρέξουμε. Σκληρή δουλειά, δημιουργικότητα, φιλότιμο, επικέντρωση στη γνώση, αγάπη για το σπίτι μας & την εργασία μας…αυτά με τα οποία μας μεγάλωσαν οι δικοί μας.

Είμαι υπερήφανος γιατί η Climatism έχει επιτύχει πράγματα σε δύο δεκαετίες που άλλες εταιρείες δεν έχουν καταφέρει σε πέντε ή και περισσότερες δεκαετίες. Όμως, αυτά που κρατάω είναι τρία βασικά πράγματα:

  • Η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι στρατηγικοί συνεργάτες μας, οι οποίοι αποτελούν την αφρόκρεμα της παγκόσμιας αγοράς κλιματισμού-θέρμανσης και ηλιακών συστημάτων…εταιρείες που είναι κορυφαίες η καθεμιά στο ενεργειακό πεδίο στο οποίο εξειδικεύονται.
  • Η πρωτοπόρα ομάδα των 40 ανθρώπων της Climatism με τα συμπληρωματικά γνωστικά υπόβαθρα, δεξιότητες & εμπειρίες που συνθέτουν ένα εξαιρετικό παζλ και μια αρμονική ορχήστρα που καθημερινά πασχίζει να παίζει τις καλύτερες μελωδίες
  • Η τιμή που μας κάνουν χιλιάδες φίλοι και συνεργάτες να μας εμπιστεύονται την περιουσία τους και να μας καλοδέχονται στις επιχειρήσεις τους και τα σπίτιά τους.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την διαρκή εμπιστοσύνη σας. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίζουμε να την τιμούμε γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε.

Νίκος Χαλακατεβάκης
Διευθύνων Σύμβουλος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

 

Η Εταιρία Ν.Χαλακατεβάκης – Climatism Ε.Π.Ε., δεσμεύεται για τη συνεχή βελτίωση Διαχείρισης Υψηλών Υπηρεσιών Ποιότητας και Διαχείρισης Προστασίας Περιβάλλοντος σε όλες τις δραστηριότητές της.

Τα ακόλουθα θέματα αποτελούν την πολιτική μας σε όλες  τις υπηρεσίες Εμπορίας Εγκατάστασης και Υποστήριξης Κλιματιστικών Μονάδων με τη δέσμευση και την αξιολόγηση της συμμόρφωσης μας:

  • Να εξασφαλιστεί η βελτίωση της ικανοποίησης των πελατών, προσφέροντας υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του πελάτη στο πλαίσιο των ισχυόντων κανόνων,
  • Τη συμμόρφωση με την περιβαλλοντική νομοθεσία και τις τομεακές υποχρεώσεις, με δέσμευση της ώστε να εξασφαλίζεται η αποτελεσματική χρήση των φυσικών πόρων, με προστασία του περιβάλλοντος όσον αφορά τα στερεά, υγρά και αέρια απόβλητα, στοχεύοντας στη βιώσιμη ανάπτυξη και προστασία των γήινων πόρων και της τοπικής βιοποικιλότητας.
  • Να εξασφαλιστεί η συνοχή των δραστηριοτήτων μας με τις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης με τη διατήρηση των επιπτώσεων των δραστηριοτήτων μας στο περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία υπό έλεγχο,
  • Να εκπαιδεύουμε και να ευαισθητοποιούμε όλους τους  εργαζομένους μας, ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις και καινοτομίες,
  • Να εξασφαλιστεί η βιώσιμη κερδοφορία δουλεύοντας στο πλαίσιο των εννοιών της συνεχούς ανάπτυξης και βελτίωσης και να γίνουμε μία σταθερή, πρωτοποριακή και ηγετική εταιρεία του κλάδου.

 

Γενική Δση
Ν.Χαλακατεβάκης

<

produced by

designed by Smart Solutions & Telia