Η ομάδα της Climatism

Είναι σημαντικό να διαθέτεις μια ετοιμοπόλεμη & έμπειρη ομάδα που ξέρει να κερδίζει. Μια ομάδα επαγγελματιών που μπορεί αξιόπιστα να υποστηρίξει έγκαιρα κάθε σύνθετη ανάγκη ενεργειακής υποδομής και να συμπληρώσει ολιστικά το παζλ της παροχής σύγχρονων τεχνολογικά λύσεων.

Η ομάδα της Climatism αριθμεί 40 στελέχη διαφορετικών εξειδικεύσεων, όπως μηχανικούς ψυκτικούς, εφαρμοστές ψυκτικούς, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, θερμοϋδραυλικούς, τεχνίτες αεραγωγών, μηχανολόγους μηχανικούς, ηλεκτρολόγους μηχανικούς, πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες και εφαρμοστές. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι η ομάδα αυτή είναι δεμένη για μεγάλο αριθμό ετών κι έχει συνεργαστεί σε πολλά διαφορετικά ιδιωτικά έργα, ενώ υποστηρίζει παράλληλα πολύ σημαντικά projects συντήρησης.

Όμως, η ομάδα της Climatism δεν αποτελείται μόνο από τα στελέχη της. Κομμάτι της Climatism είναι οι στρατηγικοί της συνεργάτες, οι κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο του κλιματισμού, της ψύξης, της συμβατικής & ενδοδαπέδιας θέρμανσης, των ηλιακών συστημάτων, των ΑΠΕ και των φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων.

<

produced by

designed by Smart Solutions & Telia