Κλιματιστικά Samsung Δαπέδου

Οι τριπλοί, ανεξάρτητοι ανεμιστήρες στην πρόσοψη προσφέρουν μια ευφυή ισορροπία δύναμης και ελέγχου. Παρέχουν βέλτιστη ψύξη και ενεργειακή απόδοση, σε συνδυασμό με μια μέγιστη ταχύτητα ψύξης σημαντικά μεγαλύτερη από αυτή των συμβατικών κλιματιστικών.Ο μηχανισμός του στροβίλου δημιουργεί τρεις ισχυρές, σπειροειδείς ροές αέρα, οι οποίες ψύχουν ολόκληρο το σπίτι πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση, ώστε να απολαμβάνετε άμεσα ιδανικές συνθήκες στον χώρο σας.

Έχετε στη διάθεσή σας διαφορετικούς τύπους ψύξης για διαφορετικές περιστάσεις, με τρεις ξεχωριστούς ανεμιστήρες που έχουν τη δυνατότητα να λειτουργούν αυτόνομα ή όλοι μαζί. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε ψύξη μέγιστης απόδοσης με ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος.

Ο συμπιεστής Smart Inverter προσαρμόζει την ταχύτητά του ανάλογα με τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος χώρου. Διατηρεί πάντοτε το επίπεδο λειτουργίας στην απαραίτητη ταχύτητα, ώστε να ξοδεύεται όσο το δυνατόν λιγότερη ενέργεια και να περιορίζεται η κατανάλωση ρεύματος. Επιπλέον, οι τρεις ξεχωριστοί ανεμιστήρες έχουν τη δυνατότητα να λειτουργούν αυτόνομα, ανάλογα με την περίσταση. Όσο λιγότερους ανεμιστήρες χρησιμοποιείτε, τόσο μικρότερος θα είναι ο λογαριασμός του ρεύματος.

Η τεχνολογία καθαρισμού αέρα Virus Doctor εξουδετερώνει τα μικρόβια του αέρα, καθώς και τα βακτήρια που αντιστέκονται στο φυσικό φιλτράρισμα, και τα μετατρέπει σε ακίνδυνους υδρατμούς.

Το φίλτρο με την αόρατη μεμβράνη χρησιμοποιεί έναν μαγνητικό μηχανισμό για να διατηρεί τον αέρα καθαρό και υγιεινό, χωρίς να του ξεφεύγουν ακόμα και τα πιο απειροελάχιστα σωματίδια σκόνης. Ένα σύστημα φιλτραρίσματος ικανό να αναζωογονεί ακόμα και μεγάλους χώρους με αστραπιαία ταχύτητα. Χρησιμοποιήστε το καθημερινά, χωρίς να ανησυχείτε για τον λογαριασμό του ρεύματος. Το φίλτρο καθαρίζεται εύκολα και γρήγορα απλώς με νερό.

Ο ενσωματωμένος αφυγραντήρας αποτελεί για το σπίτι σας μια ασπίδα προστασίας απέναντι στα βακτήρια και τη μούχλα που εμφανίζονται μαζί με την υγρασία.

Με τον κομψό και ελκυστικό σχεδιασμό του, το Q9000 προσδίδει στο σπίτι σας μια σύγχρονη και εκλεπτυσμένη πινελιά. Επιπλέον, έχει μικρές διαστάσεις, ώστε να μην σας προβληματίσει η τοποθέτησή του.

Ένας ελκυστικός, γαλάζιος φωτισμός περιβάλλει τον αυτόνομο ανεμιστήρα που βρίσκεται σε λειτουργία. Έτσι, ένα ωραίο φως λούζει το εσωτερικό του σπιτιού σας, ενώ παράλληλα ξέρετε ότι το κλιματιστικό είναι σε λειτουργία.