Κλιματιστικό με τριγωνική σχεδίαση Samsung

Η μοναδική τριγωνική σχεδίαση του κλιματιστικού της Samsung βελτιώνει την απόδοση, επιτρέποντας ταχύτερη, ισχυρότερη και ευρύτερη κυκλοφορία του κρύου αέρα στο σπίτι σας. Επίσης, ο συμπιεστής τύπου Digital Inverter παρέχει σημαντικά μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση. Η λειτουργία Virus Doctor και το φίλτρο Easy Filter εξαλείφουν τη σκόνη, τους ρυπαντές, τα αλλεργιογόνα, τα βακτήρια και τους ιούς -αρχικά χρησιμοποιώντας φίλτρο και στη συνέχεια τη λειτουργία Virus Doctor.

Το κλιματιστικό της Samsung έχει σχεδιαστεί από την αρχή με γνώμονα την εξαιρετική απόδοση. Η μοναδική τριγωνική του σχεδίαση εξασφαλίζει μεγαλύτερη επιφάνεια εισόδου για την εισροή μεγαλύτερης ποσότητας αέρα. Ο αέρας ψύχεται και διοχετεύεται ταχύτερα, ισχυρότερα και σε μεγαλύτερο εύρος χάρη στο βελτιωμένο πλάτος και τη γωνία του στομίου εξόδου, τα επιπρόσθετα πτερύγια σχήματος "V" και το μεγαλύτερο ανεμιστήρα. Έτσι, κάθε γωνιά του χώρου σας γεμίζει με αναζωογονητικό δροσερό αέρα.

Το κλιματιστικό της Samsung ξεκινά με την ισχυρή λειτουργία άμεσης ψύξης (Fast Cool), ψύχοντας γρήγορα τον αέρα. Στη συνέχεια, αλλάζει αυτόματα στη λειτουργία άνετης ψύξης (Comfort Cool) για να διατηρήσει την επιθυμητή θερμοκρασία. Έτσι, δεν θα κρυώνετε ποτέ και δεν θα χρειάζεται να αλλάζετε διαρκώς χειροκίνητα τις ρυθμίσεις ή να ενεργοποιείτε και να απενεργοποιείτε το κλιματιστικό.

Το κλιματιστικό της Samsung διαθέτει έναν αποδοτικό συμπιεστή Digital Inverter με συντελεστή ενεργειακής απόδοσης (EER) 10,1. Μπορεί να διατηρεί την επιθυμητή θερμοκρασία χωρίς να απενεργοποιείται και να ενεργοποιείται συχνά, καταναλώνοντας με αυτόν τον τρόπο λιγότερη ενέργεια. Ο συμπιεστής Digital Inverter διασφαλίζει την άνεσή σας για μεγάλη χρονική διάρκεια, καταναλώνοντας όσο το δυνατόν λιγότερη ενέργεια.

Χάρη στη λειτουργία Single User, το κλιματιστικό της Samsung χρησιμοποιεί λιγότερο το συμπιεστή, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας, παρέχοντας ταυτόχρονα την απαιτούμενη ψύξη και άνεση. Έτσι, μπορείτε πια να χρησιμοποιείτε το κλιματιστικό ακόμα κι όταν είστε μόνοι κατά τη διάρκεια μιας ζεστής ημέρας, χωρίς να ανησυχείτε για το λογαριασμό του ρεύματος.

Η λειτουργία Virus Doctor και το φίλτρο Easy Filter εξαλείφουν τη σκόνη, τους επικίνδυνους ατμοσφαιρικούς ρυπαντές και τα αλλεργιογόνα, καθώς και τα βακτήρια και τους ιούς, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται ο ιός της γρίπης A και οι κορωναϊοί –αρχικά χρησιμοποιώντας φίλτρο και στη συνέχεια τη λειτουργία Virus Doctor. Έτσι, ο αέρας που αναπνέετε παραμένει καθαρός και υγιεινός.

Το κλιματιστικό της Samsung συνεχίζει να λειτουργεί ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Η τεχνολογία Triple Protector Plus προστατεύει το συμπιεστή και τον ελεγκτή από υπερφόρτωση λόγω πτώσης τάσης και διακυμάνσεων στο ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς να απαιτείται η χρήση ξεχωριστού σταθεροποιητή τάσης. Διαθέτει επίσης μια αντιδιαβρωτική επίστρωση για την προστασία του συμπυκνωτή από τη διάβρωση και του πλαισίου από τη σκουριά. Επίσης, χάρη στο μεγαλύτερο συμπυκνωτή και τη βελτιστοποιημένη ροή του ψυκτικού μέσου, η μονάδα αντέχει σε εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες (έως και 58 °C).

Σε αντίθεση με τη δυσκολία πρόσβασης που παρουσιάζουν συνήθως τα συμβατικά φίλτρα, το φίλτρο Easy Filter του κλιματιστικού της Samsung είναι τοποθετημένο εξωτερικά, στην κορυφή της μονάδας. Έτσι, μπορεί να αφαιρεθεί, να καθαριστεί και να επανατοποθετηθεί εύκολα, χωρίς να πρέπει να ανοίξετε κάποιο κάλυμμα ή να το τραβήξετε με δύναμη για να βγει. Παράλληλα, η αντιβακτηριακή του επίστρωση φιλτράρει τη σκόνη, τους επικίνδυνους ατμοσφαιρικούς ρυπαντές και τα αλλεργιογόνα.

Με το κλιματιστικό της Samsung μπορείτε να είστε σίγουροι για την τέλειά του εγκατάσταση, την άνετη χρήση του τηλεχειριστηρίου και την εύκολη αντιμετώπιση και επίλυση τυχόν προβλημάτων. Η λειτουργία έξυπνης εγκατάστασης Smart Installation ελέγχει για τυχόν προβλήματα, ώστε να διασφαλιστεί η σωστή εγκατάσταση της μονάδας. Χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή στο smartphone σας, η λειτουργία Smart Wi-Fi επιτρέπει την παρακολούθηση και την αλλαγή των ενεργειακών ρυθμίσεων από οπουδήποτε, ενώ το Smart Check επιτρέπει τη διάγνωση σφαλμάτων και την υποβολή αιτήματος για άμεσο σέρβις.

Το Smart Installation είναι μια λειτουργία αυτοδιάγνωσης που διασφαλίζει ότι το κλιματιστικό της Samsung έχει εγκατασταθεί σωστά από τον τεχνικό σας. Ελέγχει αυτόματα για σφάλματα εγκατάστασης που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα κατά τη χρήση του κλιματιστικού, όπως προβληματική επικοινωνία με την εξωτερική μονάδα, προβλήματα με την αρτιότητα του αεραγωγού και κακή ροή του ψυκτικού μέσου.

Το κλιματιστικό της Samsung περιλαμβάνει το Smart Check, ένα αυτόματο σύστημα παρακολούθησης σφαλμάτων. Εντοπίζει και διαγιγνώσκει προβλήματα σε αρχικό στάδιο και παρέχει γρήγορες και εύκολες λύσεις αντιμετώπισης προβλημάτων μέσω μιας εφαρμογής για smartphone*. Έτσι, σας εξοικονομεί κόπο και χρόνο από το ψάξιμο του εγχειριδίου και παρακάμπτει το κόστος και την αναστάτωση της περιττής επίσκεψης του τεχνικού**, καθώς και τους ακριβούς λογαριασμούς επισκευής.


* Διαθέσιμη για iPhone και συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android.
** Αυτή η λειτουργία ενεργοποιείται μόνο για συγκεκριμένο σφάλμα και δεν αντικαθιστά τον περιοδικό έλεγχο συντήρησης.