Κλιματιστικό Samsung Inverter

Μηδενική κατανάλωση σε κατάσταση αναμονής

Το κλιματιστικό της Samsung σας βοηθάει να εξοικονομείτε χρήματα, αποφεύγοντας την ενεργοβόρα ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του χάρη στην τεχνολογία ελέγχου μεγαλύτερης ακρίβειας. Το νέο κλιματιστικό της Samsung σας εξοικονομεί χρήματα ακόμη και όταν βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής. Ο βελτιωμένος πίνακας ελέγχου χρησιμοποιεί ελάχιστη ποσότητα ενέργειας όταν το κλιματιστικό είναι απενεργοποιημένο, εξοικονομώντας περισσότερη ενέργεια από τα συμβατικά κλιματιστικά.

Φίλτρο υψηλής πυκνότητας Full HD

Το βελτιωμένο φίλτρο υψηλής πυκνότητας Full HD της Samsung σας προσφέρει φρέσκο και καθαρό αέρα. Το φίλτρο αυτό φιλτράρει αποτελεσματικά τον αέρα και απομακρύνει ακόμη και τα πιο μικροσκοπικά σωματίδια σκόνης, καθαρίζοντας πλήρως το περιβάλλον σας. Επιπλέον, ο καθαρισμός του είναι πολύ απλός. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το ξεπλύνετε με καθαρό νερό. Ο καθαρισμός του φίλτρου σας εξασφαλίζει τον φρέσκο και υγιεινό αέρα που αναζητάτε.

Αντιβακτηριδιακή επίστρωση

Χάρη σε αυτήν την αντιβακτηριδιακή επίστρωση, το φίλτρο συλλέγει μικροσωματίδια σκόνης και ιούς που δεν είναι ορατοί με το μάτι. Απολαύστε ολοκληρωμένη προστασία από ανεπιθύμητα βακτήρια και αναπνεύστε καθαρό και φρέσκο αέρα.

Ασυναγώνιστος σχεδιασμός σε χρώμα και στυλ

Το νέο και περίτεχνα σχεδιασμένο κλιματιστικό της Samsung είναι η ιδανική λύση για ένα μοντέρνο και κομψό σαλόνι. Το κομψοτέχνημα αυτό θα αναβαθμίσει σίγουρα το στυλ του χώρου σας. Η γυαλιστερή του εμφάνιση και το βαθύ μωβ χρώμα του θα σας μαγέψουν. Ενώ οι σκούρες χρωματικές διαβαθμίσεις του προσδίδουν μία μοναδική γοητεία.

Τεχνολογία γρήγορης ψύξης

Το νέο κλιματιστικό της Samsung λειτουργεί στο μέγιστο της απόδοσης του και ψύχει τον χώρο σας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα χάρη στη λειτουργία Turbo. Αποκτήστε άμεσα τη θερμοκρασία που επιθυμείτε με την τεχνολογία γρήγορης ψύξης της Samsung.

Αφύγρανση

Το νέο κλιματιστικό της Samsung φροντίζει να διατηρεί καθαρό το περιβάλλον σας, απομακρύνοντας την πλεονάζουσα υγρασία. Έτσι, μπορείτε να εισπνέετε φρέσκο αέρα χωρίς υδρατμούς!

Αυτόματος καθαρισμός (Auto Clean)

Ίσως να μην το γνωρίζατε, αλλά το κλιματιστικό μπορεί να παράγει μύκητες και να αποτελέσει εστία μικροβίων. Αυτό συμβαίνει γιατί η διαφορά ανάμεσα στην εσωτερική και εξωτερική θερμοκρασία του αέρα επιτρέπει τη δημιουργία υγρασίας μέσα στη μονάδα και η υγρασία συνεπάγεται την εμφάνιση βακτηριδίων. Η λύση που προτείνουμε; Τα κλιματιστικά της Samsung διαθέτουν σύστημα αυτόματου καθαρισμού, χάρη στο οποίο ο ανεμιστήρας λειτουργεί ακόμα κι όταν απενεργοποιήσετε τη μονάδα. Έτσι, η συσκευή διατηρείται στεγνή και χωρίς ενοχλητικές μυρωδιές, ενώ εξαλείφεται κάθε μικρόβιο.
 

Smart Inverter - Εξοικονομήστε ενέργεια χωρίς να χάνετε σε απόδοση

Τα κλιματιστικά της Samsung με την τεχνολογία Smart Inverter δεν καταναλώνουν απλώς λιγότερη ενέργεια από τα συμβατικά μοντέλα, αλλά έχουν έναν από τους καλύτερους συντελεστές εποχιακής ενεργειακής απόδοσης ψύξης (SEER) –συγκεκριμένα A+++/8,5 (K-series 9k). Χρησιμοποιώντας πλήρως τις δυνατότητες του συμπιεστή, φτάνουν στην απαιτούμενη θερμοκρασία πολύ γρηγορότερα από τα συμβατικά μοντέλα. Επιπλέον, τα κλιματιστικά μας προσαρμόζονται στις διακυμάνσεις της ηλεκτρικής τάσης, διατηρώντας μια σταθερή θερμοκρασία και μια αθόρυβη λειτουργία.
 

Λειτουργία Good Sleep

Ένας κακός ύπνος μπορεί να επηρεάσει ιδιαίτερα αρνητικά την ημέρα σας. Γι’ αυτό το λόγο η λειτουργία Good Sleep της Samsung δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιό σας. Χάρη στο σύστημα ελέγχου της θερμοκρασίας και την αυτόματη ρύθμιση της υγρασίας, δε θα νιώσετε ζέστη ή υγρασία ενώ κοιμάστε κι έτσι θα ξυπνήσετε πλήρως αναζωογονημένοι κι έτοιμοι για μια καινούρια ημέρα. Η λειτουργία Good Sleep δεν σας χαρίζει απλά λεπτά ή ώρες χαμένου ύπνου, αλλά εξοικονομεί και 36% ενέργεια σε σχέση με την κανονική λειτουργία ψύξης.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

Απόδοση

 • Κυκλοφορία αέρα (Μεγ., ㎥/min)

  11,5

 • Χωρητικότητα (ψύξη, ελάχ.-μέγ.)

  0,97 ~ 4 kW

 • Χωρητικότητα (θέρμανση, ελάχ.-μέγ.)

  0,97 ~ 5,4 kW

 • Χωρητικότητα (θέρμανση, kW)

  4

 • Χωρητικότητα (ψύξη, kW)

  3,5

 • Απόδοση αφύγρανσης (λίτρα/ώρα)

  1,2

Εξωτερικές προδιαγραφές

 • Διαστάσεις
  Καθαρές διαστάσεις (ΠxΥxΒ, εσωτερικά)

  820 x 285 x 215 mm

  Καθαρές διαστάσεις (ΠxΥxΒ, εξωτερικά)

  790 x 545 x 285 mm

 • Βάρος
  Καθαρό βάρος (εσωτερικό)

  8,2 kg

  Καθαρό βάρος (εξωτερικό)

  30 kg

  Βάρος αποστολής (εσωτερικό)

  9,8 kg

  Βάρος αποστολής (εξωτερικό)

  33 kg