Επίτοιχο κλιματιστικό Samsung με Virus Doctor

Άμεση ψύξη

Χάρη στην καινοτόμα αρχιτεκτονική τριγωνικού σχήματος, ο χώρος ψύχεται ταχύτερα κατά 38%, ώστε να νιώσετε γρήγορα πιο άνετα. Ο χώρος ψύχεται ταχύτατα χάρη στο μοναδικό σχήμα με την ευρύτερη επιφάνεια εισόδου και εξόδου και το μεγαλύτερο ανεμιστήρα.Το κλιματιστικό της Samsung έχει σχεδιαστεί από την αρχή με γνώμονα την εξαιρετική απόδοση. Η μοναδική τριγωνική του σχεδίαση εξασφαλίζει ευρύτερη επιφάνεια εισόδου, για την εισροή μεγαλύτερης ποσότητας αέρα.Το κλιματιστικό της Samsung έχει σχεδιαστεί από την αρχή με γνώμονα την εξαιρετική απόδοση. Η μοναδική τριγωνική του σχεδίαση επιτρέπει τη χρήση μεγαλύτερου ανεμιστήρα, εξασφαλίζοντας ότι ο αέρας ψύχεται και διοχετεύεται ταχύτερα.Το κλιματιστικό της Samsung έχει σχεδιαστεί από την αρχή με γνώμονα την εξαιρετική απόδοση. Χάρη στη μοναδική τριγωνική του σχεδίαση, το στόμιο εξόδου με το βελτιωμένο πλάτος και γωνία, καθώς και τα επιπρόσθετα πτερύγια σχήματος "V" εξασφαλίζουν ότι ο αέρας διοχετεύεται πιο μακριά και σε μεγαλύτερο εύρος.

Ομοιόμορφη ψύξη παντού

Ομοιόμορφη ψύξη για άνεση σε ολόκληρο το χώρο. Τα επιπρόσθετα πτερύγια σχήματος "V", με ευρύτερη γωνία κίνησης, διασπείρουν τον ψυχρό αέρα σε μεγαλύτερο εύρος, ενώ η δομή ανοδικής ροής αέρα διοχετεύει τον αέρα σε μεγαλύτερη απόσταση.

Έξυπνη λειτουργία. Εξοικονόμηση ενέργειας

Ένας αποδοτικός συμπιεστής Digital Inverter με συντελεστή ενεργειακής απόδοσης SEER 10,1, διατηρεί την επιθυμητή θερμοκρασία χωρίς να ξεκινάει και να σταματάει λειτουργία συχνά. Με αυτόν τον τρόπο καταναλώνει λιγότερη ενέργεια και διασφαλίζει την άνεσή σας για μεγάλη χρονική διάρκεια.Το κλιματιστικό της Samsung ξεκινά με την ισχυρή λειτουργία άμεσης ψύξης (Fast Cool). Στη συνέχεια, αλλάζει αυτόματα στη λειτουργία άνετης ψύξης (Comfort Cool) για να διατηρήσει την επιθυμητή θερμοκρασία, ώστε να μην χρειάζεται να αλλάζετε διαρκώς τις ρυθμίσεις.Με τη λειτουργία Single User, ο συμπιεστής λειτουργεί λιγότερο, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας, παρέχοντας ταυτόχρονα την απαιτούμενη ψύξη και άνεση. Έτσι, μπορείτε πια να χρησιμοποιείτε το κλιματιστικό ακόμα κι όταν είστε μόνοι, χωρίς να ανησυχείτε για το λογαριασμό του ρεύματος.

Φίλτρο εύκολο στο καθάρισμα

Το φίλτρο Easy Filter βρίσκεται εξωτερικά, στο επάνω μέρος και μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί και να καθαριστεί. Η αντιβακτηριακή του επίστρωση φιλτράρει τη σκόνη, τους επικίνδυνους ατμοσφαιρικούς ρυπαντές και τα αλλεργιογόνα8.

Wi-Fi Control

Με τη χρήση μιας εφαρμογής στο smartphone σας, η λειτουργία ελέγχου Wi-Fi επιτρέπει την απομακρυσμένη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση, την επιλογή τρόπου λειτουργίας και θερμοκρασίας, τον προγραμματισμό έναρξης και διακοπής λειτουργίας, καθώς και τον έλεγχο άλλων λειτουργιών.

Προστασία πτερυγίων και πλαισίου

Το κλιματιστικό AR7500 μπορεί να αντέξει σε εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες, χάρη στο μεγαλύτερο συμπυκνωτή και τη βελτιστοποιημένη ροή του ψυκτικού μέσου. Διαθέτει επίσης μια αντιδιαβρωτική επίστρωση για την προστασία του συμπυκνωτή και του πλαισίου από τη σκουριά.Το κλιματιστικό AR7500 συνεχίζει να λειτουργεί ακόμα και στα πιο δύσκολα περιβάλλοντα χάρη στην τεχνολογία Triple Protector Plus, όπου ο συμπιεστής προστατεύεται από σοκ χαμηλής τάσης λόγω υπερφόρτωσης.Με την τεχνολογία Triple Protector Plus, ο ελεγκτής προστατεύεται από εκφορτίσεις υψηλής τάσης λόγω διακυμάνσεων στο ηλεκτρικό ρεύμα και, έτσι, δεν απαιτείται η χρήση ξεχωριστού σταθεροποιητή τάσης.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Απόδοση

 • Απόδοση (Ψύξη, Btu/ώρα)

  23202 Btu/hr

 • Απόδοση (Θέρμανση, Btu/ώρα)

  27296 Btu/hr

 • Απόδοση (Ψύξη, Min - Max, Btu/ώρα)

  7506~27296 Btu/hr

 • Απόδοση (Θέρμανση, Min - Max, Btu/ώρα)

  6483~34120 Btu/hr

 • Απόδοση (Ψύξη, kW)

  6,8 kW

 • Απόδοση (Θέρμανση, kW)

  8,0 kW

 • Απόδοση (Ψύξη, Min - Max, kW)

  2,2~8,0 kW

 • Απόδοση (Θέρμανση, Min - Max, kW)

  1,9~10,0 kW

Ενεργειακή απόδοση

 • Ετήσια κατανάλωση ενέργειας (Ψύξη, kWh/έτος)

  340 kWh/annum

 • Ετήσια κατανάλωση ενέργειας (Θέρμανση, kWh/έτος)

  1575 kWh/annum

 • Συντελεστής απόδοσης ψύξης (EER) W/W

  3,30 W/W

 • Συντελεστής απόδοσης θέρμανσης (COP) W/W

  3,51 W/W

 • Κλάση ενεργειακής απόδοσης σε λειτουργία ψύξης (W/W)

  7.0

 • Κλάση ενεργειακής απόδοσης σε λειτουργία ψύξης (Βαθμός)

  A++

 • Κλάση ενεργειακής απόδοσης σε λειτουργία θέρμανσης, σε εποχή μέσης θερμοκρασίας (W/W)

  4.0

 • Κλάση ενεργειακής απόδοσης σε λειτουργία θέρμανσης, σε εποχή μέσης θερμοκρασίας (Βαθμός)

  A+