Επίτοιχο Boracay κλιματιστικό Samsung με Anti Virus

Αφήστε το αναμμένο και δροσιστείτε χωρίς... τύψεις.

Χάρη στη λειτουργία Smart Saver, δεν χρειάζεται πλέον να μπαίνετε στον κόπο να σβήνετε το κλιματιστικό σας όποτε νιώθετε ότι ο χώρος έχει επαρκή ψύξη και, στη συνέχεια, να το ανάβετε και πάλι όταν ο χώρος αρχίζει να ζεσταίνεται. Με τη λειτουργία Smart Saver, το κλιματιστικό λειτουργεί αυτόματα και για όσο χρόνο χρειάζεται ώστε να παραμένει ο χώρος άνετος, εξοικονομώντας έως και 31% στο ηλεκτρικό ρεύμα. Έτσι, και ο λογαριασμός σας είναι χαμηλός και ο χώρος παραμένει δροσερός.
 

Με το Comfort Care απολαμβάνετε καλύτερα το περιβάλλον σας.

Μπορεί να έχετε ρυθμίσει το κλιματιστικό σας στην ιδανική θερμοκρασία, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα νιώθετε πάντα άνετα. Μάλιστα, η θερμοκρασία αποτελεί μόνο ένα μέρος της "εξίσωσης" για την επίτευξη της συνολικής άνεσης. Ακόμα και αν το κλιματιστικό διατηρεί την ιδανική θερμοκρασία με ακρίβεια, τα μεταβαλλόμενα επίπεδα υγρασίας στον αέρα μπορούν να επηρεάσουν την άνεσή σας. Αλλά, χάρη στην τεχνολογία Comfort Care της Samsung, το σύστημα μετρά τη θερμοκρασία και την υγρασία του χώρου και προσαρμόζει αυτές τις δύο παραμέτρους αυτόματα μέχρι να επιτευχθεί ο δείκτης άνεσης.
 

Απόλυτη άνεση. Τέλεια απόδοση.

Το S-Inverter της Samsung όχι μόνο φθάνει γρήγορα στην επιθυμητή θερμοκρασία, αλλά και τη διατηρεί χωρίς το αναποτελεσματικό άναψε-σβήσε που απαιτούν τα περισσότερα κλιματιστικά. Με το S-Inverter, δεν χρειάζεται να σβήνετε το κλιματιστικό για να εξοικονομείτε ενέργεια και να έχετε χαμηλούς λογαριασμούς. Το κλιματιστικό μεταβαίνει αυτόματα σε οικονομικό τρόπο λειτουργίας, εξοικονομώντας έως και 50% σε κατανάλωση ενέργειας, σε σύγκριση με κάποιο κλιματιστικό χωρίς inverter, ενώ συνεχίζει να προσφέρει απόλυτη άνεση στην επιθυμητή θερμοκρασία. Επίσης, όχι μόνο απαιτεί λιγότερη ενέργεια, αλλά παράγει λιγότερους κραδασμούς, ώστε να ζείτε σε ένα περιβάλλον ήρεμο και άνετο.
 

Ξυπνήστε με καλή διάθεση χάρη στη λειτουργία Good Sleep.

Ένας κακός νυχτερινός ύπνος μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ημέρα σας. Γι' αυτό το λόγο, χάρη στη λειτουργία Good Sleep της Samsung δημιουργείται μια ιδανική και άνετη ατμόσφαιρα στην κρεβατοκάμαρά σας. Χάρη στο ακριβές σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας και στην αυτόματη ρύθμιση υγρασίας, τα τρία ζωτικά στάδια του ύπνου σας προστατεύονται από την υγρασία και τη θερμότητα, ώστε η νέα μέρα να σας βρει ανανεωμένους και πανέτοιμους. Με τη λειτουργία Good Sleep δεν εξοικονομείτε μόνο πολύτιμα λεπτά και ώρες χαμένου ύπνου, αλλά και έως 36% σε κατανάλωση ενέργειας, συγκριτικά με την κανονική λειτουργία ψύξης.
 

Μετατρέπει το σπίτι σας σε ένα χώρο που έχει απολυμανθεί.

Είναι μια πνοή καθαρού αέρα. Το σύστημα Virus Doctor της Samsung βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα του αέρα στο χώρο, ώστε να αναπνέετε καθαρό και υγιεινό αέρα. Εξαλείφει αόρατους, βλαβερούς για την υγεία βιολογικούς ρυπαντές, όπως ιούς, βακτήρια και αλλεργιογόνα, προστατεύοντάς σας από αρρώστιες και καθημερινές αδιαθεσίες. Με δυνατότητα καθαρισμού 19,16 m3 χώρου, το σύστημα Virus Doctor δεν έχει ανταγωνιστή και δίνει μια δυνατή πνοή καθαρού αέρα στο σπίτι.
 

Το σχέδιο για ένα αποδοτικό φίλτρο.

Τα περισσότερα φίλτρα βελτιώνουν τον αέρα που αναπνέετε, αποτρέποντας απλώς την κυκλοφορία της σκόνης και της βρωμιάς. Τα κλιματιστικά της Samsung βελτιώνουν το φιλτράρισμα ακόμα περισσότερο, χρησιμοποιώντας ένα επιπλέον φίλτρο, που ενσωματώνει την προηγμένη και καινοτόμα τεχνολογία DNA. Ποιο είναι το μυστικό; Το φίλτρο DNA συγκρατεί αποκλειστικά τους τοξικούς παράγοντες που εισβάλλουν στον αέρα που αναπνέετε και μπορούν να προκαλέσουν αρρώστιες. Απορροφά και αποκλείει τα μικροσκοπικά καρκινογόνα σωματίδια και αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αναπνέετε υγιεινό αέρα.

Με καθαρό αέρα, παραμένετε υγιείς.

Συνήθως, οι περισσότεροι άνθρωποι καθαρίζουν το φίλτρο του κλιματιστικού τους όταν είναι ήδη πολύ αργά. Η σκόνη εγκλωβίζεται στο εσωτερικό, προκαλώντας δυσλειτουργίες, ευνοώντας την ανάπτυξη ιών και μολύνοντας τον αέρα. Όμως, το κλιματιστικό της Samsung σας προειδοποιεί κάθε φορά που πρέπει να καθαρίσετε το φίλτρο (περίπου κάθε 500 ώρες), ανάβοντας την μπλε ενδεικτική λυχνία καθαρισμού φίλτρου. Μπορείτε να καταγράφετε τις ώρες ή να απλώς να περιμένετε να ανάψει η λυχνία.

Απρόσκοπτη λειτουργία. Μεγάλη διάρκεια ζωής.

Σε αντίθεση με τα τυπικά κλιματιστικά, το συγκεκριμένο κλιματιστικό της Samsung κατασκευάστηκε για να λειτουργεί απρόσκοπτα χωρίς βλάβες. Γενικά, τα κλιματιστικά δεν είναι σχεδιασμένα να αντέχουν σε μεγάλες διακυμάνσεις της τάσης. Ωστόσο, το κλιματιστικό της Samsung μπορεί να λειτουργήσει σταθερά με επίμονες διακυμάνσεις υψηλής και χαμηλής τάσης που αγγίζουν το 25%, χωρίς να καταπονείται υπερβολικά ο συμπιεστής. Αυτό είναι πολύ σημαντικό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και για τις απομακρυσμένες περιοχές όπου επικρατούν μεγάλες διακυμάνσεις τάσης.

Απόλυτη σταθερότητα για μέγιστη άνεση.

Τέλεια, διαρκής ψύξη χάρη στο ενσωματωμένο Stabilizer-Free της Samsung. Σταθεροποιεί αυτόματα την τάση, αποτρέποντας τυχόν αναπάντεχες διακοπές ρεύματος και εξασφαλίζοντάς σας άνεση υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Και η απροβλημάτιστη λειτουργία του ενισχύεται από την κομψή και εκλεπτυσμένη εμφάνισή του, την εξοικονόμηση χώρου και την ευκολία που παρέχει η επίτοιχη τοποθέτηση.

Δυνατό φως. Βαθιά αναπνοή.

Μην κρατάτε την αναπνοή σας μέχρι να δείτε το μπλε φως. Η μπλε λυχνία LED της Samsung σας επιτρέπει να αναπνέετε ελεύθερα, γνωρίζοντας ότι το κλιματιστικό σας διοχετεύει καθαρό και υγιεινό αέρα στο χώρο. Μόλις ενεργοποιηθεί η λειτουργία MPI, το κλιματιστικό της Samsung ξεκινά τη διαδικασία καθαρισμού του αέρα, ώστε να αναπνέετε πάντοτε τον πιο καθαρό αέρα. Η μπλε ενδεικτική λυχνία LED σας εξασφαλίζει σιγουριά, καθώς επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο την εξαιρετική ποιότητα αέρα που έχει το σπίτι σας.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Απόδοση

 • Απόδοση (Ψύξη, Btu/ώρα)

  23200 Btu/hr

 • Απόδοση (Θέρμανση, Btu/ώρα)

  26270 Btu/hr

 • Απόδοση (Ψύξη, Min - Max, Btu/ώρα)

  6142~27296 Btu/hr

 • Απόδοση (Θέρμανση, Min - Max, Btu/ώρα)

  4436~27978 Btu/hr

 • Απόδοση (Ψύξη, kW)

  6.8 kW

 • Απόδοση (Θέρμανση, kW)

  7.7 kW

 • Απόδοση (Ψύξη, Min - Max, kW)

  1.8~8.0 kW

 • Απόδοση (Θέρμανση, Min - Max, kW)

  1.3~8.2 kW

Ενεργειακή απόδοση

 • Ετήσια κατανάλωση ενέργειας (Ψύξη, kWh/έτος)

  390 kWh/annum

 • Ετήσια κατανάλωση ενέργειας (Θέρμανση, kWh/έτος)

  1658 kWh/annum

 • Συντελεστής απόδοσης ψύξης (EER) W/W

  3.01 W/W

 • Συντελεστής απόδοσης θέρμανσης (COP) W/W

  3.01 W/W

 • Κλάση ενεργειακής απόδοσης σε λειτουργία ψύξης (W/W)

  6.1

 • Κλάση ενεργειακής απόδοσης σε λειτουργία ψύξης (Βαθμός)

  A++

 • Κλάση ενεργειακής απόδοσης σε λειτουργία θέρμανσης, σε εποχή μέσης θερμοκρασίας (W/W)

  3.8

 • Κλάση ενεργειακής απόδοσης σε λειτουργία θέρμανσης, σε εποχή μέσης θερμοκρασίας (Βαθμός)

  A