Samsung aircondition σε σχήμα τριγώνου.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ


 • Τριγωνικό σχήμα για αξεπέραστη δροσιά
 • Δροσίζει το χώρο σας ταχύτερα, καλύτερα και σε μεγαλύτερο εύρος
 • Εξαφανίζει τους ιούς
 • Έξυπνα εύκολο στη χρήση

 

Δροσίζει το χώρο σας ταχύτερα, καλύτερα και σε μεγαλύτερο εύρος


Το κλιματιστικό Samsung σχεδιάστηκε από το μηδέν με βασικό στόχο την εξαιρετική απόδοση. Το μοναδικό τριγωνικό σχήμα του προσφέρει πιο μεγάλη επιφάνεια εισόδου για την εκμετάλλευση μεγαλύτερου όγκου αέρα. Ταυτόχρονα, ο αέρας ψύχεται και τροφοδοτείται στο χώρο ταχύτερα, φτάνει πιο μακριά και καλύπτει μεγαλύτερο εύρος* χάρη στο βελτιωμένο πλάτος και την καλύτερη κλίση του σώματος της συσκευής, τα επιπλέον πτερύγια σε σχήμα V και έναν μεγαλύτερο ανεμιστήρα. Έτσι, κάθε γωνιά του χώρου σας γεμίζει με φρέσκο δροσερό αέρα. * Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε στο μοντέλο AR09HSFSBWK. Η σύγκριση των αποτελεσμάτων έγινε με το συμβατικό μοντέλο AQV09TWS της Samsung.
 

Έξυπνη λειτουργία. Εξοικονόμηση ενέργειας


Το κλιματιστικό Samsung διαθέτει ψηφιακό συμπιεστή Inverter με συντελεστή ενεργειακής απόδοσης (EER) 10.1. Διατηρεί την επιθυμητή θερμοκρασία χωρίς να χρειάζεται να σταματά και να ξεκινά εκ νέου τη λειτουργία του σε επαναλαμβανόμενη βάση, καταναλώνοντας έτσι λιγότερη ενέργεια. Χάρη στον ψηφιακό συμπιεστή Inverter απολαμβάνετε άνετες συνθήκες για μεγάλη χρονική διάρκεια, με τη μικρότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας*. * Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε στο μοντέλο AR09HSSDAWK/EU. Η σύγκριση των αποτελεσμάτων έγινε με το συμβατικό μοντέλο AQ09TSB της Samsung.
 

Σας δροσίζει γρήγορα και σας χαρίζει απόλυτη άνεση


Το κλιματιστικό της Samsung ψύχει τον αέρα γρήγορα χάρη στην ισχυρή λειτουργία Fast Cool (Ταχείας ψύξης) με την οποία ξεκινά. Στη συνέχεια αλλάζει αυτόματα τη λειτουργία σε Comfort Cool (Ομαλή ψύξη) ώστε να διατηρήσει την επιθυμητή θερμοκρασία. Έτσι παραμένετε δροσερά χωρίς να κρυώνετε και χωρίς να χρειάζεται να αλλάζετε διαρκώς χειροκίνητα τις ρυθμίσεις ή να ανοιγοκλείνετε το κλιματιστικό.
 

Εξοικονομεί ενέργεια ακόμα κι όταν λειτουργεί μόνο για εσάς


Η λειτουργία Single User (Μοναδικού χρήστη) του κλιματιστικού Samsung κάνει μειωμένη χρήση των δυνατοτήτων του συμπιεστή, ελαττώνοντας έτσι την κατανάλωση ενέργειας* χωρίς ταυτόχρονα να στερεί κάτι σε δροσιά και άνεση. Μπορείτε, λοιπόν, να το χρησιμοποιείτε ακόμα και όταν βρίσκεστε μόνοι σας κατά τη διάρκεια μιας ζεστής ημέρας, χωρίς να ανησυχείτε για τον λογαριασμό του ρεύματος. * Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε στο μοντέλο AR09FSSSCWK / SA. Έγινε σύγκριση της συνολικής κατανάλωσης ενέργειας σε κατάσταση κανονικής λειτουργίας έναντι λειτουργίας Single User (Μοναδικός Χρήστης).
 

Εξαφανίζει τους ιούς


Ο συνδυασμός του φίλτρου Easy Filter και του συστήματος Virus Doctor εξαφανίζει τη σκόνη, τα επικίνδυνα μικρόβια του αέρα και τους αλλεργιογόνους παράγοντες, καθώς και τα βακτήρια και τους ιούς*, συμπεριλαμβανομένου του ιού της γρίπης Α και του κοροναϊού. Έτσι, το κλιματιστικό Samsung φροντίζει να αναπνέετε καθαρό και υγιεινό αέρα. * Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Περιβαλλοντικών Επιστημών Kitasato (Ιαπωνία) και στο Πανεπιστήμιο Yonsei (Κορέα) / στο εργαστήριο δοκιμών της Κορέας (FITI / KEMTI) και της Ιαπωνίας (ITEA). Αποτελεσματικό απέναντι σε 4 ιούς, συμπεριλαμβανομένου του στελέχους Η1Ν1 και ορισμένων βακτηρίων. Τα δεδομένα προέκυψαν υπό συγκεκριμένες συνθήκες ελέγχου και μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τους περιβαλλοντικούς παράγοντες.
 

Στυλ που κάνει τη διαφορά


Το μοναδικό Crystal Gloss™ φινίρισμα και ο εντυπωσιακός καμπυλωτός σχεδιασμός του κλιματιστικού Samsung χαρίζουν ασύγκριτο στυλ και αξεπέραστη απόδοση. Κάθε σημείο αυτής της κομψής συσκευής καλύπτεται από ένα ειδικό διαφανές υλικό διπλής έγχυσης που χρησιμοποιείται και στα αεροδυναμικά οχήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού. Έτσι, επιτυγχάνεται ένα φινίρισμα που εντυπωσιάζει και ταιριάζει απόλυτα σε κάθε μοντέρνο σπίτι.
 

Σταθερή απόδοση με διάρκεια


Το κλιματιστικό Samsung συνεχίζει να λειτουργεί ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Η τεχνολογία Triple Protector Plus προστατεύει το συμπιεστή και το σύστημα ελέγχου από υπερφόρτωση λόγω πτώσεων τάσης και διακυμάνσεων στο ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς να απαιτείται η χρήση ξεχωριστού σταθεροποιητή τάσης. Διαθέτει επίσης μια αντιδιαβρωτική επίστρωση για την προστασία του πυκνωτή από τη διάβρωση και του πλαισίου από τη σκουριά. Τέλος, χάρη στον μεγαλύτερο πυκνωτή και την καλύτερη ροή του ψυκτικού υγρού, το κλιματιστικό Samsung αντέχει ακόμα και σε εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες (έως 58ºC)*. * Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε στο μοντέλο AR09HPSDDWK / SG. Η σύγκριση των αποτελεσμάτων έγινε με το συμβατικό μοντέλο AR09HPSDFAP / RC της Samsung.
 

Φίλτρο που αφαιρείται και καθαρίζεται εύκολα


Αντίθετα με τη δυσκολία πρόσβασης που χαρακτηρίζει συνήθως τα συμβατικά φίλτρα, το φίλτρο Easy Filter του κλιματιστικού Samsung βρίσκεται τοποθετημένο εξωτερικά, στην κορυφή της συσκευής. Έτσι, αφαιρείται, καθαρίζεται και επανατοποθετείται εύκολα, χωρίς να πρέπει να ανοίξετε κάποιο κάλυμμα ή να το τραβήξετε δυνατά. Την ίδια στιγμή, η αντιβακτηριακή του επίστρωση φιλτράρει τη σκόνη, τα επικίνδυνα μικρόβια του αέρα και τους αλλεργιογόνους παράγοντες*. * Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε στο εργαστήριο δοκιμών της Κορέας (FITI / KEMTI) και της Ιαπωνίας (ITEA). Τα δεδομένα προέκυψαν υπό συγκεκριμένες συνθήκες ελέγχου και μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τους περιβαλλοντικούς παράγοντες.
 

Εύκολη επίλυση προβλημάτων


Το κλιματιστικό Samsung διαθέτει τη λειτουργία Smart Check (Έξυπνου ελέγχου), ένα αυτόματο σύστημα ελέγχου προβλημάτων. Εντοπίζει και αναγνωρίζει προβλήματα σε πρώιμο στάδιο, και προτείνει γρήγορες και εύκολες επιλογές επίλυσης μέσω μιας εφαρμογής για smartphone*. Έτσι, δεν χρειάζεται να χάνετε χρόνο ψάχνοντας το εγχειρίδιο χρήσης, ούτε να καλείτε τεχνικό και να επιβαρύνεστε οικονομικά χωρίς πραγματικά να υπάρχει ανάγκη. * Διαθέσιμη για iPhone και συσκευές Android. ** Η λειτουργία αυτή καλύπτει μόνο συγκεκριμένα σφάλματα και δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον απαιτούμενο περιοδικό έλεγχο της συσκευής.
 

Έξυπνα εύκολο στη χρήση

Με το κλιματιστικό της Samsung μπορείτε να είστε σίγουροι για την ασφαλή του εγκατάσταση, την άνετη χρήση του τηλεχειριστηρίου και την εύκολη επίλυση τυχόν προβλημάτων. Η λειτουργία Smart Installation (Έξυπνη εγκατάσταση) ελέγχει τυχόν ύπαρξη συχνών προβλημάτων προκειμένου να επιβεβαιώσει ότι η συσκευή έχει εγκατασταθεί σωστά. Με τη λειτουργία Smart Wi-Fi (Έξυπνη ασύρματη σύνδεση) έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε και να αλλάζετε τις ενεργειακές ρυθμίσεις από όπου κι αν βρίσκεστε μέσω μιας εφαρμογής στο smartphone σας. Ταυτόχρονα, με το Smart Check μπορείτε να αντιλαμβάνεστε αμέσως σφάλματα λειτουργίας και να προχωράτε σε επισκευή χωρίς καθυστέρηση.
 
 

Εξασφαλίστε τη σωστή εγκατάσταση

Το Smart Installation αποτελεί μια λειτουργία αυτοδιάγνωσης που διασφαλίζει ότι το κλιματιστικό σας έχει εγκατασταθεί σωστά από τον τεχνικό σας. Ελέγχει αυτόματα για σφάλματα εγκατάστασης που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα κατά τη χρήση της συσκευής, όπως μη αποτελεσματική επικοινωνία με την εξωτερική μονάδα, τυχόν προβλήματα λειτουργίας στον αεραγωγό ή κακή ροή του ψυκτικού υγρού.
 
 
 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

Απόδοση

 • Απόδοση (Ψύξη, Btu/ώρα)

  23 202 

 • Απόδοση (Θέρμανση, Btu/ώρα)

  27 296 

 • Απόδοση (Ψύξη, Min - Max, Btu/ώρα)

  7506 - 27 296 

 • Απόδοση (Θέρμανση, Min - Max, Btu/ώρα)

  6483 - 3412 

 • Απόδοση (Ψύξη, kW)

  6,8 

 • Απόδοση (Θέρμανση, kW)

 • Απόδοση (Ψύξη, Kcal/hr)

  5,847 

 • Απόδοση (Θέρμανση, Kcal/hr)

  6,879 

Ενεργειακή απόδοση

 • Ετήσια κατανάλωση ενέργειας (Ψύξη, kWh/έτος)

  340 

 • Ετήσια κατανάλωση ενέργειας (Θέρμανση, kWh/έτος)

  1,575 

 • Συντελεστής απόδοσης ψύξης (EER) W/W

  3,3 

 • Συντελεστής απόδοσης θέρμανσης (COP) W/W

  3,51 

 • Συντελεστής απόδοσης ψύξης (EER) Btu/hW

  11,3 

 • Κλάση ενεργειακής απόδοσης σε λειτουργία ψύξης (W/W)

  7.0

 • Κλάση ενεργειακής απόδοσης σε λειτουργία ψύξης (Βαθμός)

  A++

 • Κλάση ενεργειακής απόδοσης σε λειτουργία θέρμανσης, σε εποχή μέσης θερμοκρασίας (W/W)

  4.0

 • Κλάση ενεργειακής απόδοσης σε λειτουργία θέρμανσης, σε εποχή μέσης θερμοκρασίας (Βαθμός)

  A+