Επιτοίχια Κλιματιστική Μονάδα Daikin Emura

Σχεδιασμένο στα μέτρα σας


ΣΧΗΜΑ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ.

Ο σχεδιασμός είναι το παν. Επιλέξαμε να δημιουργήσουμε ένα κομψό, λιτό κλιματιστικό με ωραία εμφάνιση. Επιλέξαμε έξυπνη τεχνολογία που εξασφαλίζει ευχάριστους εσωτερικούς χώρους συνεχώς.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Το Daikin Emura είναι το αποτέλεσμα συνεχούς έρευνας για τη δημιουργία κορυφαίων κλιματιστικών λύσεων για εσωτερικούς χώρους στην Ευρώπη. Τα προϊόντα της νέας γενιάς είναι ακόμη πιο λειτουργικά, πράγμα που τα καθιστά καταλληλότερα για την αρχιτεκτονική αισθητική, τα τεχνικά πρότυπα και τις απαιτήσεις των χρηστών στην Ευρώπη.


Έξυπνη λύση στα μέτρα σας

 
Μέσα στο καλαίσθητο εξωτερικό βρίσκεται ένα εξαιρετικά έξυπνο σύστημα με καινοτόμα χαρακτηριστικά που μειώνει σημαντικά την κατανάλωση ρεύματος, σε σύγκριση με τις τυπικές μονάδες κλιματισμού.
 
Τα εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου κατά τη λειτουργία του (19dB(A)) ενισχύουν την αίσθηση αρμονίας και με ενεργειακή αποδοτικότητα έως και A+++, η απόδοση συνδυάζεται τέλεια με την πολυτέλεια.
  • Κομψό φινίρισμα σε ασημί/ανθρακί ή ματ λευκό
  • Δείκτης SEER έως και Energy label A+++
  • Σχεδόν αθόρυβη λειτουργία με στάθμη θορύβου 19dB(A)
  • Εξασφαλίζει μέγιστη άνεση σε οποιαδήποτε κατάσταση
  • Μεγάλο εύρος λειτουργίας: -10 έως 46°CDB για ψύξη και -15 έως 20°CDB για θέρμανση
  • Δυνατότητα ελέγχου από απόσταση


Απολαύστε άνεση


Το Daikin Emura είναι ένα εξαιρετικά έξυπνο σύστημα με καινοτόμα χαρακτηριστικά για να σας προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη άνεση κάθε μέρα.

ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΕΡΑΣ 
Ένα προηγμένο φωτοκαταλυτικό φίλτρο καθαρισμού αέρα από τιτάνιο-απατίτη απομακρύνει αερομεταφερόμενα σωματίδια σκόνης, διασπά οσμές και περιορίζει την αναπαραγωγή βακτηρίων, ιών και μικροβίων. 

ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΡΟΗ ΑΕΡΑ 
Ένας συνδυασμός αυτόματης κατακόρυφης και οριζόντιας περιστροφής των πτερυγίων εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή του αέρα στις γωνίες ακόμη και μεγάλων χώρων. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ 
Διασφαλίζει λειτουργία χωρίς δημιουργία ρευμάτων αέρα αποτρέποντας τη διοχέτευση θερμού ή ψυχρού αέρα απευθείας επάνω στο σώμα σας. 

ΕΞΥΠΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 
Ο αέρας δεν κατευθύνεται προς την περιοχή στην οποία βρίσκεται το άτομο εκείνη τη στιγμή. Εάν δεν ανιχνευθούν άτομα, η μονάδα θα περάσει αυτόματα στη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 
Εξοικονομεί ενέργεια, αποτρέποντας την υπερβολική αύξηση ή ελάττωση της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια της νύχτας.


Ο έλεγχος στα χέρια σας


ΕΥΚΟΛΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ

Το εύκολο στη χρήση τηλεχειριστήριο σας παρέχει απόλυτο έλεγχο της θερμοκρασίας του χώρου.

"ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ"

Η έξτρα συσκευή WLAN άμεσης τοποθέτησης και λειτουργίας σας επιτρέπει να ρυθμίσετε και ακόμη και να προγραμματίσετε τη θερμοκρασία από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, χρησιμοποιώντας συστήματα Apple ή Android. Έτσι μπορείτε να διαχειριστείτε τη μονάδα όταν λείπετε από το σπίτι, εξασφαλίζοντας βέλτιστο έλεγχο κλιματισμού με ταυτόχρονη εξοικονόμηση ενέργειας.


Επιλέξτε τη μονάδα σας