Επίτοιχο κλιματιστικό MALDIVES με φίλτρο Full HD

 

Μηδενική τροφοδοσία αναμονής


Το κλιματιστικό της Samsung βοηθά σημαντικά στη μείωση της σπατάλης ενέργειας. Η βελτιωμένη πλακέτα ελέγχου χρησιμοποιεί απειροελάχιστα ποσοστά ενέργειας όταν το κλιματιστικό είναι απενεργοποιημένο, με αποτέλεσμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας σε σχέση με τα συμβατικά κλιματιστικά.

 

Φίλτρο Full HD


Με το προηγμένο φίλτρο υψηλής πυκνότητας της Samsung, η ατμόσφαιρα του χώρου σας παραμένει φρέσκια και καθαρή. Το φίλτρο Full HD παρέχει βελτιωμένο φιλτράρισμα, απομακρύνοντας ακόμα και τα πιο μικροσκοπικά σωματίδια σκόνης και καθαρίζοντας το μολυσμένο αέρα. Επίσης, ο καθαρισμός του φίλτρου γίνεται πλέον πιο εύκολα. Για να καθαρίσετε το φίλτρο, αρκεί να το κρατήσετε κάτω από τρεχούμενο νερό και να το ξεπλύνετε από τη σκόνη. Η απλή και εύκολη φροντίδα του φίλτρου, θα σας εξασφαλίζει πάντοτε καθαρό και φρέσκο αέρα.

 

Μοντέρνα σχεδίαση σε χρώμα και στυλ


Το νέο κλιματιστικό της Samsung, με μοντέρνα σχεδίαση αποτελεί την τέλεια λύση για το κομψό και μοντέρνο σας σαλόνι. Το νέο κλιματιστικό, με την απαράμιλλη ομορφιά του, είναι σίγουρο πως θα βρει τη θέση του στον κομψό τρόπο ζωής σας. Το νέο κλιματιστικό της Samsung χαρακτηρίζεται από την εκλεπτυσμένη σχεδίαση με το πολύ γυαλιστερό πλαίσιο μωβ-μαύρου χρώματος. Η σκοτεινή διαβάθμιση του χρώματος προσδίδει μια ιδιαίτερη γοητεία.

 

Εξοικονόμηση ενέργειας και διατήρηση ψύξης — Smart Inverter


Τα κλιματιστικά της Samsung υιοθετούν την τεχνολογία Smart Inverter, και χρησιμοποιούν λιγότερη ενέργεια σε σχέση με τα συμβατικά μοντέλα. Χρησιμοποιώντας την πλήρη ικανότητα του συμπιεστή, επιτυγχάνουν γρήγορα την επιθυμητή θερμοκρασία (πιο γρήγορα από τα μοντέλα χωρίς inverter). Επιπλέον, τα κλιματιστικά Smart Inverter που διαθέτουμε, ρυθμίζουν τις διακυμάνσεις ώστε να παραμένει η θερμοκρασία σταθερή με το χαμηλότερο δυνατό θόρυβο.

 

Λειτουργία Good Sleep


Ένας κακός νυχτερινός ύπνος μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ημέρα σας. Γι' αυτό το λόγο, χάρη στη λειτουργία Good Sleep της Samsung δημιουργείται μια ιδανική και άνετη ατμόσφαιρα στην κρεβατοκάμαρά σας. Χάρη στο ακριβές σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας και στην αυτόματη ρύθμιση υγρασίας, τα τρία ζωτικά στάδια του ύπνου σας προστατεύονται από την υγρασία και τη θερμότητα, ώστε η νέα μέρα να σας βρει ανανεωμένους και πανέτοιμους. Με τη λειτουργία Good Sleep δεν εξοικονομείτε μόνο πολύτιμα λεπτά και ώρες χαμένου ύπνου, αλλά και έως 36% σε κατανάλωση ενέργειας, συγκριτικά με την κανονική λειτουργία ψύξης.

 

Αντιβακτηριδιακή επίστρωση


Λόγω της μοναδικής δομής της αντιβακτηριδιακής επίστρωσης, το φίλτρο αυτό μπορεί να συλλέξει μικροσκοπικά σωματίδια σκόνης και ιούς που δεν φαίνονται καν με γυμνό μάτι. Αναπνεύσετε καθαρό αέρα ελεύθερα, χάρη στην ολοκληρωμένη προστασία από τα ανεπιθύμητα βακτήρια.

 

Τεχνολογία Turbo Cooling


Το νέο κλιματιστικό της Samsung λειτουργεί με τη μέγιστη ταχύτητα σε λειτουργία Turbo, επιτυγχάνοντας πιο γρήγορα την επιθυμητή θερμοκρασία. Ψύξτε το χώρο σας άμεσα με τη βοήθεια της τεχνολογίας Turbo Cooling της Samsung.

 

Αφύγρανση


Το νέο κλιματιστικό της Samsung δεν θα αφήσει στον χώρο σας να δημιουργηθεί υγρασία και να γίνει αποπνικτικός. Το νέο κλιματιστικό της Samsung είναι η καταλληλότερη επιλογή για την απομάκρυνση της υπερβολικής υγρασίας από το χώρο σας. Είναι σίγουρο πως δεν θα χρειαστεί να αδειάσετε κανένα κουβά με νερό!

 

Αυτόματος καθαρισμός


Μπορεί να μην το γνωρίζετε, αλλά ένα κλιματιστικό μπορεί να παράγει μούχλα και να μεταδίδει μικρόβια. Αυτό συμβαίνει γιατί η διαφορά μεταξύ της εσωτερικής και της εξωτερικής θερμοκρασίας αέρα προκαλεί τη δημιουργία υγρασίας στο εσωτερικό της μονάδας και υγρασία σημαίνει βακτήρια. Η λύση μας? Τα κλιματιστικά της Samsung διαθέτουν μια λειτουργία αυτόματου καθαρισμού, όπου ο ανεμιστήρας ενεργοποιείται αυτόματα αφού απενεργοποιήσετε το κλιματιστικό, διατηρώντας τα πάντα στεγνά και χωρίς οσμές, αποτρέποντας ταυτόχρονα τη διασπορά μικροβίων.
 


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

Απόδοση

 • Απόδοση (Ψύξη, Btu/ώρα)

  17.060 Btu/hr

 • Απόδοση (Θέρμανση, Btu/ώρα)

  20.472 Btu/hr

 • Απόδοση (Ψύξη, Min - Max, Btu/ώρα)

  5.459~20.472 Btu/hr

 • Απόδοση (Θέρμανση, Min - Max, Btu/ώρα)

  4.094~27.978 Btu/hr

 • Απόδοση (Ψύξη, kW)

  5 kW

 • Απόδοση (Θέρμανση, kW)

  6 kW

 • Απόδοση (Ψύξη, Kcal/hr)

  4.300 Kcal/hr

 • Απόδοση (Θέρμανση, Kcal/hr)

  5.160 Kcal/hr

Ενεργειακή απόδοση

 • Ετήσια κατανάλωση ενέργειας (Ψύξη, kWh/έτος)

  261 kWh/annum

 • Ετήσια κατανάλωση ενέργειας (Θέρμανση, kWh/έτος)

  1658 kWh/annum

 • Συντελεστής απόδοσης ψύξης (EER) W/W

  3,4 W/W

 • Συντελεστής απόδοσης θέρμανσης (COP) W/W

  3,45 W/W

 • Συντελεστής απόδοσης ψύξης (EER) Btu/hW

  11,61 Btu/hW

 • Κλάση ενεργειακής απόδοσης σε λειτουργία ψύξης (W/W)

  6.7

 • Κλάση ενεργειακής απόδοσης σε λειτουργία ψύξης (Βαθμός)

  A++

 • Κλάση ενεργειακής απόδοσης σε λειτουργία θέρμανσης, σε εποχή μέσης θερμοκρασίας (W/W)

  3.8

 • Κλάση ενεργειακής απόδοσης σε λειτουργία θέρμανσης, σε εποχή μέσης θερμοκρασίας (Βαθμός)

  A