Samsung: κλιματιστική μονάδα BORACAY με Anti Virus

 

Μηδενική τροφοδοσία αναμονής


Αποφεύγοντας τη σπατάλη ενέργειας στην ενεργοποίηση και την απενεργοποίηση και, με τη βοήθεια προηγμένων τεχνολογιών ελέγχου, το κλιματιστικό της Samsung βοηθά σημαντικά στη μείωση της σπατάλης ενέργειας. Το νέο κλιματιστικό της Samsung σας εξοικονομεί χρήματα, ακόμα και όταν δεν λειτουργεί. Η βελτιωμένη πλακέτα ελέγχου χρησιμοποιεί απειροελάχιστα ποσοστά ενέργειας όταν το κλιματιστικό είναι απενεργοποιημένο, με αποτέλεσμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας σε σχέση με τα συμβατικά κλιματιστικά.

 

Φίλτρο Full HD


Με το προηγμένο πλήρες φίλτρο υψηλής πυκνότητας της Samsung, η ατμόσφαιρα του χώρου σας παραμένει φρέσκια και καθαρή. Το φίλτρο Full HD παρέχει βελτιωμένο φιλτράρισμα, απομακρύνοντας ακόμα και τα πιο μικροσκοπικά σωματίδια σκόνης και καθαρίζοντας το μολυσμένο αέρα. Επίσης, ο καθαρισμός του φίλτρου γίνεται πλέον πιο εύκολα. Για να καθαρίσετε το φίλτρο, αρκεί να το κρατήσετε κάτω από τρεχούμενο νερό και να το ξεπλύνετε από τη σκόνη. Η απλή και εύκολη φροντίδα του φίλτρου, θα σας εξασφαλίζει πάντοτε καθαρό και φρέσκο αέρα.

 

Ασυναγώνιστη σχεδίαση σε χρώμα και στυλ


Το περίπλοκης σχεδίασης νέο κλιματιστικό της Samsung αποτελεί την τέλεια λύση για το κομψό και μοντέρνο σας σαλόνι. Το νέο κλιματιστικό, με την απαράμιλλη ομορφιά του, είναι σίγουρο πως θα βρει τη θέση του στον κομψό τρόπο ζωής σας. Το νέο κλιματιστικό της Samsung χαρακτηρίζεται από την εκλεπτυσμένη σχεδίαση με το πολύ γυαλιστερό πλαίσιο μωβ-μαύρου χρώματος. Η σκοτεινή διαβάθμιση του χρώματος προσδίδει μια ιδιαίτερη γοητεία.

 

Εξοικονόμηση ενέργειας και ψύξη που διαρκεί — Smart Inverter


Τα κλιματιστικά της Samsung που υιοθετούν την τεχνολογία Smart Inverter, χρησιμοποιούν λιγότερη ενέργεια σε σχέση με τα συμβατικά μοντέλα και, μάλιστα, διακρίθηκαν επιτυγχάνοντας έναν από τους καλύτερους εποχιακούς βαθμούς ενεργειακής απόδοσης (SEER) με βαθμολογία A+++/8,5 (σειρά K 9k). Χρησιμοποιώντας την πλήρη ικανότητα του συμπιεστή, επιτυγχάνουν γρήγορα την επιθυμητή θερμοκρασία (πιο γρήγορα από τα μοντέλα χωρίς inverter). Επιπλέον, τα κλιματιστικά Smart Inverter που διαθέτουμε, ρυθμίζουν τις διακυμάνσεις ώστε να παραμένει η θερμοκρασία σταθερή με το χαμηλότερο δυνατό θόρυβο.

 

Λειτουργία Good Sleep


Ένας κακός νυχτερινός ύπνος μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ημέρα σας. Γι' αυτό το λόγο, χάρη στη λειτουργία Good Sleep της Samsung δημιουργείται μια ιδανική και άνετη ατμόσφαιρα στην κρεβατοκάμαρά σας. Χάρη στο ακριβές σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας και στην αυτόματη ρύθμιση υγρασίας, τα τρία ζωτικά στάδια του ύπνου σας προστατεύονται από την υγρασία και τη θερμότητα, ώστε η νέα μέρα να σας βρει ανανεωμένους και πανέτοιμους. Με τη λειτουργία Good Sleep δεν εξοικονομείτε μόνο πολύτιμα λεπτά και ώρες χαμένου ύπνου, αλλά και έως 36% σε κατανάλωση ενέργειας, συγκριτικά με την κανονική λειτουργία ψύξης.

 

Αντιβακτηριδιακή επίστρωση


Λόγω της μοναδικής δομής της αντιβακτηριδιακής επίστρωσης, το φίλτρο αυτό μπορεί να συλλέξει μικροσκοπικά σωματίδια σκόνης και ιούς που δεν φαίνονται καν με γυμνό μάτι. Αναπνεύσετε καθαρότερο αέρα ελεύθερα, χάρη στην ολοκληρωμένη προστασία από τα ανεπιθύμητα βακτήρια.

 

Τεχνολογία Turbo Cooling


Το νέο κλιματιστικό της Samsung λειτουργεί με τη μέγιστη ταχύτητα σε λειτουργία Turbo, επιτυγχάνοντας πιο γρήγορα την επιθυμητή θερμοκρασία. Ψύξτε το χώρο σας άμεσα με τη βοήθεια της τεχνολογίας Turbo Cooling της Samsung.

 

Αφύγρανση


Το νέο κλιματιστικό της Samsung δεν θα αφήσει το χώρο σας να παραμείνει υγρός και αποπνικτικός. Το νέο κλιματιστικό της Samsung είναι η καταλληλότερη επιλογή για την απομάκρυνση της περίσσειας υγρασίας από το χώρο σας. Είναι σίγουρο πως δεν θα χρειαστεί να αδειάσετε κανένα κουβά με νερό!

 

Αυτόματος καθαρισμός


Μπορεί να μην το γνωρίζετε, αλλά ένα κλιματιστικό μπορεί να παράγει μούχλα και να μεταδίδει μικρόβια. Αυτό συμβαίνει γιατί η διαφορά μεταξύ της εσωτερικής και της εξωτερικής θερμοκρασίας αέρα προκαλεί τη δημιουργία υγρασίας στο εσωτερικό της μονάδας και υγρασία σημαίνει βακτήρια. Η λύση μας Τα κλιματιστικά της Samsung διαθέτουν μια λειτουργία αυτόματου καθαρισμού, όπου ο ανεμιστήρας ενεργοποιείται αυτόματα αφού απενεργοποιήσετε το κλιματιστικό, διατηρώντας τα πάντα στεγνά και χωρίς οσμές, αποτρέποντας ταυτόχρονα τη διασπορά μικροβίων.
 


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Απόδοση

 • Απόδοση (Ψύξη, Btu/ώρα)

  8530 Btu/hr

 • Απόδοση (Θέρμανση, Btu/ώρα)

  10920 Btu/hr

 • Απόδοση (Ψύξη, Min - Max, Btu/ώρα)

  3753~11260 Btu/hr

 • Απόδοση (Θέρμανση, Min - Max, Btu/ώρα)

  3583~15013 Btu/hr

 • Απόδοση (Ψύξη, kW)

  2,5 kW

 • Απόδοση (Θέρμανση, kW)

  3,2 kW

 • Απόδοση (Ψύξη, Min - Max, kW)

  1.10~3.30 kW

 • Απόδοση (Θέρμανση, Min - Max, kW)

  1.05~4.40 kW

Ενεργειακή απόδοση

 • Ετήσια κατανάλωση ενέργειας (Ψύξη, kWh/έτος)

  143 kWh/annum

 • Ετήσια κατανάλωση ενέργειας (Θέρμανση, kWh/έτος)

  811 kWh/annum

 • Συντελεστής απόδοσης ψύξης (EER) W/W

  3,21 W/W

 • Συντελεστής απόδοσης θέρμανσης (COP) W/W

  3,52 W/W

 • Κλάση ενεργειακής απόδοσης σε λειτουργία ψύξης (W/W)

  6.1

 • Κλάση ενεργειακής απόδοσης σε λειτουργία ψύξης (Βαθμός)

  A++

 • Κλάση ενεργειακής απόδοσης σε λειτουργία θέρμανσης, σε εποχή μέσης θερμοκρασίας (W/W)

  3.8

 • Κλάση ενεργειακής απόδοσης σε λειτουργία θέρμανσης, σε εποχή μέσης θερμοκρασίας (Βαθμός)

  A