Climatism… λύσεις που
αποδίδουν για κάθε επιχείρηση

Σε μια περίοδο όπου τα πάντα αλλάζουν στη χώρα μας, υπάρχουν κάποιες σταθερές αξίες στις οποίες όλοι θα πρέπει και πάλι να προστρέξουμε. Σκληρή δουλειά, δημιουργικότητα, φιλότιμο, επικέντρωση στη γνώση, αγάπη για το σπίτι μας & την εργασία μας…αυτά με τα οποία μας μεγάλωσαν οι δικοί μας.

Είμαι υπερήφανος γιατί η Climatism έχει επιτύχει πράγματα σε δύο δεκαετίες που άλλες εταιρείες δεν έχουν καταφέρει σε πέντε ή και περισσότερες δεκαετίες. Όμως, αυτά που κρατάω είναι τρία βασικά πράγματα:

  • Η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι στρατηγικοί συνεργάτες μας, οι οποίοι αποτελούν την αφρόκρεμα της παγκόσμιας αγοράς κλιματισμού-θέρμανσης και ηλιακών συστημάτων…εταιρείες που είναι κορυφαίες η καθεμιά στο ενεργειακό πεδίο στο οποίο εξειδικεύονται.
  • Η πρωτοπόρα ομάδα των 40 ανθρώπων της Climatism με τα συμπληρωματικά γνωστικά υπόβαθρα, δεξιότητες & εμπειρίες που συνθέτουν ένα εξαιρετικό παζλ και μια αρμονική ορχήστρα που καθημερινά πασχίζει να παίζει τις καλύτερες μελωδίες
  • Η τιμή που μας κάνουν χιλιάδες φίλοι και συνεργάτες να μας εμπιστεύονται την περιουσία τους και να μας καλοδέχονται στις επιχειρήσεις τους και τα σπίτιά τους.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την διαρκή εμπιστοσύνη σας. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίζουμε να την τιμούμε γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε.

Νίκος Χαλακατεβάκης
Διευθύνων Σύμβουλος

Λύση Προσαρμοσμένη στις Ανάγκες σας;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

Η ομάδα της Climatism

Είναι σημαντικό να διαθέτεις μια ετοιμοπόλεμη & έμπειρη ομάδα που ξέρει να κερδίζει. Μια ομάδα επαγγελματιών που μπορεί αξιόπιστα να υποστηρίξει έγκαιρα κάθε σύνθετη ανάγκη ενεργειακής υποδομής και να συμπληρώσει ολιστικά το παζλ της παροχής σύγχρονων τεχνολογικά λύσεων.

Η ομάδα της Climatism αριθμεί 40 στελέχη διαφορετικών εξειδικεύσεων, όπως μηχανικούς ψυκτικούς, εφαρμοστές ψυκτικούς, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, θερμοϋδραυλικούς, τεχνίτες αεραγωγών, μηχανολόγους μηχανικούς, ηλεκτρολόγους μηχανικούς, πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες και εφαρμοστές. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι η ομάδα αυτή είναι δεμένη για μεγάλο αριθμό ετών κι έχει συνεργαστεί σε πολλά διαφορετικά ιδιωτικά έργα, ενώ υποστηρίζει παράλληλα πολύ σημαντικά projects συντήρησης.

Όμως, η ομάδα της Climatism δεν αποτελείται μόνο από τα στελέχη της. Κομμάτι της Climatism είναι οι στρατηγικοί της συνεργάτες, οι κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο του κλιματισμού, της ψύξης, της συμβατικής & ενδοδαπέδιας θέρμανσης, των ηλιακών συστημάτων, των ΑΠΕ και των φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων.

Η πορεία της Climatism

H Climatism γεννήθηκε το 1995 στη Γλυφάδα, όπου δραστηριοποιήθηκε στο σχεδιασμό, τη μελέτη, εγκατάσταση & υποστήριξη συστημάτων κλιματισμού, υδρόψυκτων συστημάτων & εξαερισμού. Η ακόρεστη διάθεση για μάθηση και η συνεχής επένδυση σε νέες δεξιότητες οδήγησαν την Climatism στη διαχείριση ολόκληρων κτιριακών συγκροτημάτων και σε μεγάλα εταιρικά & οικιστικά έργα.

Παράλληλα, η τεχνολογική εξέλιξη στην παγκόσμια αγορά και η άνοδος της τιμής των συμβατικών μορφών ενέργειας διαμόρφωσαν ένα νέο περιβάλλον, στο οποίο η Climatism δεν έμεινε αδιάφορη. Διεύρυνε το χαρτοφυλάκιό της με όλα τα συστήματα συμβατικής & ενδοδαπέδιας θέρμανσης, καθώς και με ηλιακές εφαρμογές, ενώ τα τελευταία χρόνια διείσδυσε στον κλάδο των φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Σήμερα, η Climatism παρέχει την πληρέστερη βεντάλια ενεργειακών λύσεων στην Ελλάδα, με τις πλέον αξιόπιστες στρατηγικές συμμαχίες και με την επίβλεψη μιας ομάδας 40 επαγγελματιών με διαφορετικές εξειδικεύσεις. Στο ενεργητικό της καταγράφονται περισσότεροι από 5.000 πελάτες με 20.000 εγκατεστημένα μηχανήματα, ενώ η εταιρεία μπορεί να υπερηφανεύεται ότι διαχειρίζεται και υποστηρίζει τεχνολογικά τα έργα ενός σημαντικού κομματιού του εμπορικού, βιομηχανικού, τουριστικού, κατασκευαστικού και οικιστικού ιστού της χώρας.

Πολιτική Ποιότητας & Περιβάλλοντος

Η Εταιρία Ν.Χαλακατεβάκης – Climatism Ε.Π.Ε., δεσμεύεται για τη συνεχή βελτίωση Διαχείρισης Υψηλών Υπηρεσιών Ποιότητας και Διαχείρισης Προστασίας Περιβάλλοντος σε όλες τις δραστηριότητές της.

Τα ακόλουθα θέματα αποτελούν την πολιτική μας σε όλες τις υπηρεσίες Εμπορίας Εγκατάστασης και Υποστήριξης Κλιματιστικών Μονάδων με τη δέσμευση και την αξιολόγηση της συμμόρφωσης μας:

Να εξασφαλιστεί η βελτίωση της ικανοποίησης των πελατών, προσφέροντας υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του πελάτη στο πλαίσιο των ισχυόντων κανόνων,
Τη συμμόρφωση με την περιβαλλοντική νομοθεσία και τις τομεακές υποχρεώσεις, με δέσμευση της ώστε να εξασφαλίζεται η αποτελεσματική χρήση των φυσικών πόρων, με προστασία του περιβάλλοντος όσον αφορά τα στερεά, υγρά και αέρια απόβλητα, στοχεύοντας στη βιώσιμη ανάπτυξη και προστασία των γήινων πόρων και της τοπικής βιοποικιλότητας.
Να εξασφαλιστεί η συνοχή των δραστηριοτήτων μας με τις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης με τη διατήρηση των επιπτώσεων των δραστηριοτήτων μας στο περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία υπό έλεγχο,
Να εκπαιδεύουμε και να ευαισθητοποιούμε όλους τους εργαζομένους μας, ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις και καινοτομίες,
Να εξασφαλιστεί η βιώσιμη κερδοφορία δουλεύοντας στο πλαίσιο των εννοιών της συνεχούς ανάπτυξης και βελτίωσης και να γίνουμε μία σταθερή, πρωτοποριακή και ηγετική εταιρεία του κλάδου.

Γενική Δση
Ν.Χαλακατεβάκης