Λύσεις Φυσικού Αερίου

Η Buderus ιδρύθηκε το 1731 και αποκτήθηκε από τον όμιλο Bosch το 2003. Η Buderus είναι παραδοσιακά γνωστή για τους επιδαπέδιους χυτοσιδηρούς λέβητες. Από τα μέσα της δεκαετίας του ‘90, η Buderus βρέθηκε στην κορυφή της τεχνολογίας λεβήτων συμπύκνωσης αερίου και συγκαταλέγεται στις μάρκες με τις υψηλότερες πωλήσεις στην Ευρώπη στον τομέα της θέρμανσης.

Η Junkers αποκτήθηκε από τη Βosch το 1932. Η Βosch έθεσε τα θεμέλια για την επιτυχία της Robert Bosch GmbH στον τομέα της θέρμανσης και ανήκει σήμερα στις κορυφαίες επώνυμες μάρκες για επίτοιχες συσκευές αερίου, ταχυθερμαντήρες νερού και αυτόνομους θερμοσίφωνες στην Ευρώπη.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ολόκληρη η γκάμα προϊόντων της Buderus και της Βosch παράγεται εξολοκλήρου σε εργοστάσια της Γερμανίας και της Ολλανδίας.

Οι λέβητες συμπύκνωσης αερίου της Buderus & Βosch είναι προηγμένοι τεχνολογικά τόσο όσον αφορά στο βαθμό ευκολίας χρήσης τους αλλά και στα επίπεδα θορύβου τους. Επιπροσθέτως, ο σύγχρονος σχεδιασμός τους προβλέπει τη διακριτική προσαρμογή των συσκευών στο περιβάλλον τους. Δεδομένου του εξαιρετικά χαμηλού θορύβου και της άοσμης λειτουργίας τους, αυτές οι μονάδες μπορούν να εγκατασταθούν χωρίς δυσκολία σε όλους σχεδόν τους χώρους ενός κτιρίου. Χρειάζονται λίγο χώρο και τα καύσιμα δεν χρειάζεται να αποθηκευτούν κοντά τους. Επιπροσθέτως, ακόμη και πολύ ασταθείς απαιτήσεις ισχύος για θέρμανση & ζεστό νερό μπορούν να επιτευχθούν αποτελεσματικά.

Λύση Προσαρμοσμένη στις Ανάγκες σας;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

Στη γκάμα των προϊόντων

της Buderus περιλαμβάνονται

Στη γκάμα των προϊόντων

της Bosch περιλαμβάνονται