Είμαι υπερήφανος, γιατί μέσα σε δύο δεκαετίες η Climatism έχει επιτύχει πράγματα που άλλες εταιρείες δεν έχουν καταφέρει σε πέντε ή και περισσότερες. Αυτά που κρατάω, από το ξεκίνημα πορεία της εταιρείας μέχρι σήμερα, είναι κυρίως τα εξής:

  • Η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι στρατηγικοί συνεργάτες μας, που αποτελούν την αφρόκρεμα της παγκόσμιας αγοράς κλιματισμού, θέρμανσης και ηλιακών συστημάτων. Πρόκειται για εταιρείες, η καθεμιά εκ των οποίων είναι κορυφαία στο ενεργειακό πεδίο όπου εξειδικεύεται.
  • Η πρωτοπόρα ομάδα των 40 ανθρώπων της Climatism, με τα συμπληρωματικά γνωστικά υπόβαθρα, τις δεξιότητες και τις εμπειρίες που συνθέτουν ένα εξαιρετικό παζλ, μια αρμονική ορχήστρα που εκτελεί άψογα κάθε έργο.
  • Η μεγάλη τιμή που μας κάνουν χιλιάδες φίλοι και συνεργάτες να μας εμπιστεύονται την περιουσία τους και να μας καλοδέχονται στις επιχειρήσεις τους και τα σπίτια τους.

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη διαρκή εμπιστοσύνη σας. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίζουμε να την τιμούμε, γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε.

Νίκος Χαλακατεβάκης
Διευθύνων Σύμβουλος

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ CLIMATISM

Είναι σημαντικό να διαθέτεις μια ετοιμοπόλεμη και έμπειρη ομάδα, που ξέρει να κερδίζει. Μια ομάδα επαγγελματιών, που μπορεί αξιόπιστα και έγκαιρα να υποστηρίξει κάθε σύνθετη ανάγκη ενεργειακής υποδομής και να συμπληρώσει ολιστικά το παζλ της παροχής σύγχρονων τεχνολογικά λύσεων.

Η ομάδα της Climatism αριθμεί 40 στελέχη διαφορετικών εξειδικεύσεων, όπως μηχανικούς ψυκτικούς, εφαρμοστές ψυκτικούς, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, θερμοϋδραυλικούς, τεχνίτες αεραγωγών, μηχανολόγους μηχανικούς, ηλεκτρολόγους μηχανικούς, πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες και εφαρμοστές. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι τα μέλη της ομάδας είναι δεμένα μεταξύ τους εδώ και πολλά χρόνια, καθώς έχουν συνεργαστεί σε πολλά διαφορετικά ιδιωτικά έργα, ενώ παράλληλα υποστηρίζουν πολύ σημαντικά projects συντήρησης.

Βέβαια, η ομάδα μας δεν αποτελείται μόνο από τα στελέχη της. Ζωτικό κομμάτι της Climatism είναι οι στρατηγικοί της συνεργάτες, οι κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο του κλιματισμού, της ψύξης, της συμβατικής και ενδοδαπέδιας θέρμανσης, των ηλιακών συστημάτων, των ΑΠΕ και των φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων.

Η πορεία της Climatism

H Climatism γεννήθηκε το 1995 στη Γλυφάδα, όπου ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό, τη μελέτη, εγκατάσταση και υποστήριξη συστημάτων κλιματισμού, υδρόψυκτων συστημάτων και εξαερισμού. Η ακόρεστη διάθεση για μάθηση και η συνεχής επένδυση σε νέες δεξιότητες οδήγησαν την Climatism στη διαχείριση ολόκληρων κτιριακών συγκροτημάτων και σε μεγάλα εταιρικά και οικιστικά έργα.

Παράλληλα, η τεχνολογική εξέλιξη στην παγκόσμια αγορά και η άνοδος της τιμής των συμβατικών μορφών ενέργειας διαμόρφωσαν ένα νέο περιβάλλον, στο οποίο η Climatism δεν έμεινε αδιάφορη. Διεύρυνε το χαρτοφυλάκιό της με όλα τα συστήματα συμβατικής και ενδοδαπέδιας θέρμανσης, καθώς και με ηλιακές εφαρμογές. Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία διείσδυσε και στον κλάδο των φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Σήμερα, η Climatism παρέχει την πληρέστερη βεντάλια ενεργειακών λύσεων στην Ελλάδα, με τις πλέον αξιόπιστες στρατηγικές συμμαχίες και με την επίβλεψη μιας ομάδας 40 επαγγελματιών με διαφορετικές εξειδικεύσεις. Στο ενεργητικό της καταγράφονται περισσότεροι από 5.000 πελάτες με 20.000 εγκατεστημένα μηχανήματα, ενώ η εταιρεία μπορεί να υπερηφανεύεται ότι διαχειρίζεται και υποστηρίζει τεχνολογικά τα έργα ενός σημαντικού κομματιού του εμπορικού, βιομηχανικού, τουριστικού, κατασκευαστικού και οικιστικού ιστού της χώρας.

H Climatism γεννήθηκε το 1995 στη Γλυφάδα, όπου ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό, τη μελέτη, εγκατάσταση και υποστήριξη συστημάτων κλιματισμού, υδρόψυκτων συστημάτων και εξαερισμού. Η ακόρεστη διάθεση για μάθηση και η συνεχής επένδυση σε νέες δεξιότητες οδήγησαν την Climatism στη διαχείριση ολόκληρων κτιριακών συγκροτημάτων και σε μεγάλα εταιρικά και οικιστικά έργα. Παράλληλα, η τεχνολογική εξέλιξη….

Πολιτική Ποιότητας & Περιβάλλοντος

Η Εταιρεία Ν. Χαλακατεβάκης – Climatism Ε.Π.Ε. δεσμεύεται για τη συνεχή βελτίωση Διαχείρισης Υψηλών Υπηρεσιών Ποιότητας και Διαχείρισης Προστασίας Περιβάλλοντος, σε όλες τις δραστηριότητές της.

Τα ακόλουθα θέματα αποτελούν την πολιτική μας σε όλες τις υπηρεσίες Εμπορίας, Εγκατάστασης και Υποστήριξης Κλιματιστικών Μονάδων, με τη δέσμευση και την αξιολόγηση της συμμόρφωσής μας:

  • Να εξασφαλιστεί η βελτίωση της ικανοποίησης των πελατών, προσφέροντας υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του πελάτη στο πλαίσιο των ισχυόντων κανόνων.
  • Να υπάρχει συμμόρφωση με την περιβαλλοντική νομοθεσία και τις τομεακές υποχρεώσεις, ώστε να εξασφαλίζεται η αποτελεσματική χρήση των φυσικών πόρων, καθώς και η προστασία του περιβάλλοντος όσον αφορά στα στερεά, υγρά και αέρια απόβλητα, στοχεύοντας στη βιώσιμη ανάπτυξη και προστασία των γήινων πόρων και της τοπικής βιοποικιλότητας.
  • Να εξασφαλιστεί η συνοχή των δραστηριοτήτων μας με τις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης, με τη διατήρηση των επιπτώσεων των δραστηριοτήτων μας στο περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία υπό έλεγχο.
  • Να εκπαιδεύουμε και να ευαισθητοποιούμε όλους τους εργαζομένους μας, ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις και καινοτομίες.
  • Να εξασφαλιστεί η βιώσιμη κερδοφορία, δουλεύοντας στο πλαίσιο των εννοιών της συνεχούς ανάπτυξης και βελτίωσης.
  • Να γίνουμε μία σταθερή, πρωτοποριακή και ηγετική εταιρεία του κλάδου.

Γενική Δ/νση
Ν. Χαλακατεβάκης

Η Εταιρεία Ν. Χαλακατεβάκης – Climatism Ε.Π.Ε. δεσμεύεται για τη συνεχή βελτίωση Διαχείρισης Υψηλών Υπηρεσιών Ποιότητας και Διαχείρισης Προστασίας Περιβάλλοντος, σε όλες τις δραστηριότητές της. Τα ακόλουθα θέματα αποτελούν την πολιτική μας σε όλες τις υπηρεσίες Εμπορίας, Εγκατάστασης και Υποστήριξης Κλιματιστικών Μονάδων, με τη δέσμευση και την αξιολόγηση της συμμόρφωσής μας: Να εξασφαλιστεί η βελτίωση….

× espa