Η στρατηγική μας συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες κλιματισμού για οικιακές εφαρμογές, όπως η Daikin (η Climatism είναι ένας από τους παλαιότερους και μεγαλύτερους εξουσιοδοτημένους Blue Dealers της Daikin σε κλιματισμό και θέρμανση), η Fujitsu και η Samsung, εγγυάται μια πλειάδα λύσεων για το κομμάτι που λέγεται «κλιματισμός σπιτιού».

Ο κλιματισμός σπιτιού δεν είναι απλά άλλη μια γρήγορη απόφαση που πρέπει να πάρετε. Ο οικιακός κλιματισμός είναι θέμα ποιότητας ζωής. Ένα αποδοτικό σύστημα θα φροντίσει ώστε να απολαμβάνετε εσείς και η οικογένειά σας το ιδανικό κλίμα χειμώνα-καλοκαίρι, μέρα και νύχτα.

Γι’ αυτόν το λόγο, είναι σημαντικό να ζητήσετε τη βοήθεια έμπειρων επαγγελματιών, που έχουν εγκαταστήσει –κυριολεκτικά– χιλιάδες κλιματιστικά μηχανήματα, σε αστικές και εξοχικές κατοικίες.

Επισκεφθείτε τους Συμβούλους Εξυπηρέτησης στις τέσσερις εκθέσεις Climatism της Γλυφάδας, της Κηφισιάς, της Μυκόνου, της Ρόδου και της Πάρου, για να μελετήσουν τα σχέδια και τη διαρρύθμιση των χώρων. Κατόπιν θα σας συντάξουν εξατομικευμένη μελέτη και θα προτείνουν έγκαιρα και έγκυρα τη βέλτιστη λύση από πλευράς ευελιξίας, αξιοποίησης χώρου, αισθητικής, κατανομής θερμοκρασίας και αέρα, λειτουργικότητας και σχέσης ποιότητας-κόστους!

ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

Είτε πρόκειται για νέα κατοικία είτε κάνετε ανακαίνιση στο σπίτι και θέλετε να αντικαταστήσετε το παλιό σας σύστημα, είμαστε στη διάθεσή σας! Θα σας κατευθύνουμε στην επιλογή της ιδανικής λύσης για την περίπτωσή σας, με την υψηλότερη ενεργειακή απόδοση.

Όχι μόνο κλιματισμός… και καθαρισμός αέρα!

Επιπλέον, η Climatism διαθέτει όλη την γκάμα των ιονιστών καθαρισμού αέρα της Daikin σε καλαίσθητες χρωματικές αποχρώσεις. Οι ιονιστές είναι ιδανικοί για τους κοινόχρηστους χώρους μιας κατοικίας (όπως το σαλόνι ή η τραπεζαρία) και για τους χώρους με κατοικίδια.

× espa