Καθαριστές αέρα Levoit για καλύτερη υγείαΚαθαριστές αέρα Levoit


Οι καθαριστές αέρα της Levoit είναι σχεδιασμένοι στην Καλιφόρνια, είναι βραβευμένοι με το iF Design Award 2020 & 2021 και είναι Νο 1 σε πωλήσεις στην Αμερική.

Οι καθαριστές αέρα Levoit καθαρίζουν αποτελεσματικά τον αέρα από την σκόνη (και τη συχνά μεταφερόμενη Αφρικανική σκόνη), τον καπνό από τσιγάρο, τα βλαβερά για την υγεία μας αιωρούμενα σωματίδια ΡΜ2.5, την γύρη και πολλά άλλα αλλεργιογόνα, όπως αυτά των κατοικίδιων ζώων. Εξουδετερώνουν, οσμές, καπνό και VOCs (πτητικές οργανικές ενώσεις). Επίσης φιλτράρουν αερομεταφερόμενα βακτήρια, ιούς, ακάρεα σκόνης, σπόρους μούχλας, γύρη.

Με 3 στάδια καθαρισμού, προ-φίλτρο, φίλτρο True ΗΕΡΑ Η13 Υψηλής Απόδοσης και φίλτρο Ενεργού Άνθρακα, φιλτράρουν το 99,97% των ρύπων – ακόμη και αυτά με μέγεθος μόλις 0,3 μm (εκατομμυριοστά του μέτρου). Φιλτράροντας τα αιωρούμενα σωματίδια, μειώνουν το ιικό φορτίο του κορονοϊού (Covid-19) και του ιού της γρίπης (Η1Ν1).

Οι καθαριστές αέρα Levoit δεν είναι ιονιστές και δεν χρησιμοποιούν λάμπες υν που απελευθερώνουν στον χώρο επικίνδυνο για την υγεία μας όζον (100% Ozone Free).

Διαθέτουν πιστοποίηση από το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Ερευνών Αλλεργιών ECARF ως υποαλλεργικές συσκευές που αναβαθμίζουν τον αέρα στο χώρο, απομακρύνοντας αλλεργιογόνα στοιχεία και παθογόνους μικροοργανισμούς. Έχουν πιστοποιηθεί επίσης από τα Αμερικανικά εργαστήρια CARB και ΑΗΑΜ.

Με την Αυτόματη λειτουργία (Auto) λαμβάνουν ενδείξεις για την ποιότητα του αέρα, χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο αισθητήρα αιωρούμεvωv σωματιδίων ΡΜ2.5. Έτσι ρυθμίζουν την ένταση αυτόματα, καθαρίζοντας τον αέρα του χώρου πιο γρήγορα (εκτός των Core 200S και Core 300). Χάρη στον αισθητήρα ΡΜ2.5 εμφανίζουν συνεχώς στην οθόνη τους την σχετική μέτρηση. Ανάλογα με την ποιότητα του αέρα στον χώρο, αλλάζουν χρώμα στην οθόνη του καθαριστή: Κόκκινο, Κίτρινο, Πράσινο, Μπλέ (Κακή, Μέτρια, Καλή, Πολύ Καλή ποιότητα αέρα).

Οι καθαριστές αέρα Levoit διαθέτουν 4 ταχύτητες λειτουργίας, μαζί με την λειτουργία νύχτας (εκτός του Core 400S που διαθέτει 5), χρονοδιακόπτη και δυνατότητα απενεργοποίησης του φωτισμού για τη νύχτα.

Στην λειτουργία Ύπνου είναι σχεδόν αθόρυβοι κι είναι από τους πιο αθόρυβους καθαριστές αέρα στον κόσμο. Διαθέτουν φωτεινή ένδειξη αλλαγής φίλτρου.

Μοναδικές τεχνολογίες

Οι καθαριστές της Levoit διαθέτουν μοναδικές τεχνολογίες:

  • Η τεχνολογία Quiet ΚΕΑΡ χρησιμοποιεί προηγμένους μηχανισμούς για τη μείωση του θορύβου και την αύξηση της αντοχής στην τριβή, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής του μοτέρ.
  • Η τεχνολογία Vortex Air χρησιμοποιεί ένα κυκλικό σύστημα ροής αέρα για να επιταχύνει την κυκλοφορία του αέρα, φιλτράροντας τους ρύπους πιο αποτελεσματικά.
  • Με την τεχνολογία ARC αυξάνεται η αποδοτικότητα και η διάρκεια ζωής του φίλτρου ενεργού άνθρακα, αποσυvθέτοvτας με βιολογικό τρόπο τις βλαβερές ουσίες που υπάρχουν στον αέρα.

Επιπλέον μπορείτε να έχετε πρόσβαση, μέσω WiFi, στις καινοτόμες δυνατότητες των smart καθαριστών αέρα Levoit από το smartphone σας. Αυτό γίνεται με τη χρήση της δωρεάν εφαρμογή VeSync (Android / iOS). Υπάρχει επίσης η δυνατότητα ελέγχου μέσω Amazon Alexa και Google Assistant (μέσω VeSync app)!

🛒 Βρείτε επιλεγμένους καθαριστές αέρα Levoit στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, εδώ.