Αντλίες θερμότητας Samsung

Οι αντλίες θερμότητας Samsung προσφέρουν αποτελεσματική, ολοκληρωμένη θέρμανση, ζεστό νερό για οικιακή χρήση και κλιματισμό για το σπίτι σας.

Το Samsung EHS είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα, το οποίο χρησιμοποιεί την εξαιρετικά αποδοτική τεχνολογία της αντλίας θερμότητας. Αυτό το σύστημα όχι μόνο μειώνει το κόστος της ενέργειας και τις εκπομπές διοξειδίου άνθρακα, αλλά παρέχει συνδυασμούς λύσεων αέρα και νερού.

Το οικολογικό σύστημα θέρμανσης Samsung EHS έχει τιμηθεί με πλήθος βραβείων όπως τα Caleria de Innovation 2009, Comfort & Design 2010 και Good Design Award 2011!

Θέλετε μια Λύση
Προσαρμοσμένη στις Ανάγκες σας;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

Με την προσθήκη των EHS Mono και EHS Split στη διαθέσιμη σειρά προϊόντων, σε συνδυασμό με το EHS TDM, μπορείτε πλέον να επιλέξετε τον ιδανικό τύπο EHS που ταιριάζει στις ανάγκες σας!

Κάθε τύπος έχει ξεχωριστά και ελκυστικά χαρακτηριστικά, με βάση τα οποία μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν που θα καλύψει τις απαιτήσεις σας.

Samsung EHS Split

Το EHS Split είναι η τελευταία προσθήκη στη σειρά συστημάτων EHS και έχει αναπτυχθεί ώστε να ανταποκρίνεται στις πιο σύγχρονες απαιτήσεις, είναι δε σχεδιασμένο και κατασκευασμένο ειδικά για λειτουργία θέρμανσης

Κατάλογος

Image module
Image module