Είστε έτοιμοι να γνωρίσετε το σύγχρονο κόσμο της θέρμανσης; Η ενδοδαπέδια θέρμανση με την υπογραφή της REHAU προσφέρει την απόλυτη άνεση, εξοικονομώντας παράλληλα πολύτιμη ενέργεια.

Η αρχή της ενδοδαπέδιας θέρμανσης, άλλωστε, είναι απλή: μεγάλη επιφάνεια για ευχάριστη θερμότητα, που είναι αποδοτική και εξασφαλίζει εξοικονόμηση ενέργειας!

Η ενδοδαπέδια θέρμανση είναι μια αξιόπιστη και αποτελεσματική μορφή θέρμανσης που συνδυάζει συνθήκες θερμικής άνεσης και οικονομικής λειτουργίας. Το σύστημα αυτό λειτουργεί ως εξής: ζεστό νερό (θερμοκρασίας 35-45°C) κυκλοφορεί μέσα σε ένα κύκλωμα σωληνώσεων που είναι ενσωματωμένο στο δάπεδο του χώρου. Με αυτόν τον τρόπο, το ίδιο το δάπεδο μετατρέπεται σε θερμαντικό σώμα.

ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΣΝΗ

Η θέρμανση μέσω σωληνώσεων που διατρέχουν όλη την επιφάνεια του χώρου εξασφαλίζει τις βασικές απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής

Υπάρχουν πολλοί λόγοι, για να επιλέξετε ένα σύστημα της REHAU. Δείτε ποια είναι τα βασικά τους πλεονεκτήματα:

  • Δίνετε στο χώρο σας την αίσθηση της απόλυτης ζεστασιάς, καθώς –σε αντίθεση με τα συμβατικά θερμαντικά σώματα– η θέρμανση επιφανειών έχει ως αποτέλεσμα την ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας.
  • Με την ομοιόμορφη θέρμανση απομακρύνεται ο κίνδυνος πρόκλησης φθορών από μούχλα. Έτσι απολαμβάνετε μια ξέγνοιαστη διαμονή!
  • Η ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας μειώνει το ποσοστό της σκόνης και των ακάρεων στον αέρα. Το αποτέλεσμα είναι η μείωση των αλλεργικών συμπτωμάτων.
  • Η θέρμανση επιφανειών είναι διακριτική, καθώς «κρύβεται» στο έδαφος, στον τοίχο, στην οροφή. Έτσι ο χώρος φαίνεται συμμαζεμένος, ενώ καθαρίζεται και βάφεται ευκολότερα.
  • Όσο μεγαλύτερη είναι η επιφάνεια, τόσο λιγότερο ζεστό νερό χρειάζεται για τη θέρμανση. Τα συστήματα REHAU θερμαίνονται με ζεστό νερό από 35 βαθμούς Κελσίου και παράγουν μια πιο ευχάριστη θερμοκρασία σε σχέση με τα θερμαντικά σώματα.

× espa