Ενδοδαπέδια Θέρμανση

Γνωρίστε το σύγχρονο κόσμο της θέρμανσης! Με τα συστήματα θέρμανσης δαπέδου της REHAU έχετε διαρκώς το τέλειο κλίμα σε κάθε χώρο του σπιτιού σας. Έτσι, απολαμβάνετε την απόλυτη άνεση, ενώ ταυτόχρονα εξοικονομείτε ενέργεια.

Rehau - Climatism

Είστε έτοιμοι να γνωρίσετε το σύγχρονο κόσμο της θέρμανσης; Με τα συστήματα θέρμανσης REHAU θα βιώσετε την απόλυτη άνεση, εξοικονομώντας παράλληλα πολύτιμη ενέργεια. Η αρχή της ενδοδαπέδιας θέρμανσης είναι απλή: μεγάλη επιφάνεια για ευχάριστη θερμότητα, που είναι αποδοτική και εξασφαλίζει εξοικονόμηση ενέργειας!

Λύση Προσαρμοσμένη στις Ανάγκες σας;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

Η ενδοδαπέδια θέρμανση είναι μια αξιόπιστη και αποτελεσματική μορφή θέρμανσης που συνδυάζει συνθήκες θερμικής άνεσης και οικονομικής λειτουργίας. Στο σύστημα αυτό, ζεστό νερό θερμοκρασίας 35-45°C κυκλοφορεί μέσα σε κύκλωμα σωληνώσεων που είναι ενσωματωμένο στο δάπεδο του χώρου, μετατρέποντας το ίδιο το δάπεδο σε θερμαντικό σώμα.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι, για να επιλέξετε ένα σύστημα της REHAU. Δείτε ποια είναι τα βασικά τους πλεονεκτήματα:

  • Δίνετε στο χώρο σας την αίσθηση απόλυτης ζεστασιάς, καθώς –σε αντίθεση με τα συμβατικά θερμαντικά σώματα– η θέρμανση επιφανειών έχει ως αποτέλεσμα την ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας.
  • Με την ομοιόμορφη θέρμανση απομακρύνεται ο κίνδυνος πρόκλησης φθορών από μούχλα. Έτσι απολαμβάνετε μια ξέγνοιαστη διαμονή!
  • Η ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας μειώνει το ποσοστό της σκόνης και των ακάρεων στον αέρα. Το αποτέλεσμα είναι η μείωση των αλλεργικών συμπτωμάτων.
  • Η θέρμανση επιφανειών είναι εξαιρετικά διακριτική, καθώς «Κρύβεται» στο έδαφος, στον τοίχο, στην οροφή. Έτσι, ο χώρος φαίνεται συμμαζεμένος, ενώ καθαρίζεται και βάφεται ευκολότερα.
  • Όσο μεγαλύτερη είναι η επιφάνεια, τόσο λιγότερο ζεστό νερό χρειάζεται για τη θέρμανση. Τα συστήματα REHAU θερμαίνονται με ζεστό νερό από 35 βαθμούς Κελσίου και παράγουν μια πιο ευχάριστη θερμοκρασία σε σχέση με τα θερμαντικά σώματα.

«Η θέρμανση μέσω σωληνώσεων που διατρέχουν όλη την επιφάνεια του χώρου εξασφαλίζει τις βασικές απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής».