Συντήρηση: Ζωτική Ανάγκη για τα Συστήματα Κλιματισμού & Θέρμανσης

Κάθε κλιματιστικό μηχάνημα, σύστημα θέρμανσης/ψύξης ή ενεργειακή τεχνολογική υποδομή –όσο ποιοτικά κατασκευασμένο ή προηγμένο κι αν είναι– έχει ένα μέγιστο χρόνο ζωής. Για να διασφαλιστεί το μέγιστο προσδόκιμο της ζωής του και η εξαιρετική αδιάλειπτη λειτουργία του, είναι απαραίτητη η προληπτική συντήρηση.

«Η Πρόληψη είναι η Καλύτερη Θεραπεία»

Αυτό είναι το motto που μας εκφράζει, όταν γίνεται λόγος για συντήρηση κλιματισμού και θέρμανσης. Η προληπτική συντήρηση φροντίζει για τη σωστή λειτουργία των μηχανημάτων, ώστε να παραμένουν αποδοτικά και να έχουν το μέγιστο χρόνο ζωής.

Βέβαια, κανένα σύστημα υποστήριξης δεν μπορεί να λειτουργήσει αν δε στηρίζεται από επαγγελματική υποδομή, διαδικασίες, υψηλά ποιοτικά standards και έμπειρο στελεχιακό δυναμικό. Ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο οι κορυφαίες εταιρείες ενέργειας σε παγκόσμιο επίπεδο εμπιστεύονται την Climatism είναι διότι λειτουργεί με συγκεκριμένα πρότυπα που θέτουν τον πήχη ποιοτικών κριτηρίων σε πιο υψηλό επίπεδο.

Δεν είναι τυχαίο ότι κάποιες από τις σημαντικότερες αλυσίδες καταστημάτων, τράπεζες, σούπερ μάρκετ, πολυκαταστήματα, ξενοδοχεία και εργοστάσια εμπιστεύονται την Climatism!

Επιπλέον, το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης υποστηρίζει με τον ίδιο επαγγελματισμό αρκετές χιλιάδες εγκαταστάσεις κλιματισμού, θέρμανσης και ηλιακών συστημάτων σε μονοκατοικίες, συγκροτήματα κατοικιών, διαμερίσματα και εξοχικές κατοικίες.

Προληπτική Συντήρηση

Γιατί είναι απαραίτητη;
  • Μακροζωία της κάθε εγκατάστασης
  • Έγκαιρη πρόληψη δαπανηρών βλαβών
  • Αποφυγή διακοπών στη λειτουργία του συστήματος
  • Μέγιστη απόδοση κάθε μηχανήματος
  • Οικονομικότερη χρήση του κάθε μηχανήματος
  • Τήρηση κανόνων υγιεινής στο χώρο
  • Φιλικότητα προς το περιβάλλον
  • Άνεση & καλύτερη ποιότητα ζωής

Για κάθε Ανάγκη Συντήρησης

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για να διασφαλιστεί το μέγιστο προσδόκιμο της ζωής των μηχανημάτων και η εξαιρετική αδιάλειπτη λειτουργία τους, είναι απαραίτητη η προληπτική συντήρηση. Με άλλα λόγια, εδώ ισχύει το motto «η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία».

Η Climatism είναι υπερήφανη για τέσσερις λόγους: