Συντήρηση… ζωτική ανάγκη για
τα Συστήματα Κλιματισμού & Θέρμανσης

Κάθε κλιματιστικό μηχάνημα, σύστημα θέρμανσης / ψύξης ή ενεργειακή τεχνολογική υποδομή (όσο ποιοτικά κατασκευασμένο ή προηγμένο κι αν είναι) έχει ένα μέγιστο χρόνο ζωής. Για να διασφαλιστεί το μέγιστο προσδόκιμο της ζωής του και η εξαιρετική αδιάλειπτη λειτουργία του, είναι απαραίτητη η προληπτική συντήρηση. Μ’ άλλα λόγια, εδώ ισχύει το motto «η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία».

Διαρκής Υποστήριξη

Σημαντικός τομέας στην καρδιά της εταιρείας είναι το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης. Το Τμήμα απασχολεί 18 άτομα διαφορετικών εξειδικεύσεων, όπως μηχανικούς ψυκτικούς, εφαρμοστές ψυκτικούς, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, θερμοϋδραυλικούς, τεχνίτες αεραγωγών, μηχανολόγους μηχανικούς, εφαρμοστές.

Μερικές από τις σημαντικότερες αλυσίδες καταστημάτων, τράπεζες, supermarkets & καταστήματα ηλεκτρικών, πολυκαταστήματα, ξενοδοχεία, εργοστάσια εμπιστεύονται την Climatism με ετήσιες, εξαμηνιαίες, τριμηνιαίες και 24ωρης βάσης συμβάσεις τόσο για προληπτικούς ελέγχους & διαγνωστικά service όσο και για επισκευές. Η δομή της εταιρείας επιτρέπει την υποστήριξη σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, ενώ καλύπτει λόγω της υλικοτεχνικής & στελεχιακής υποδομής κομμάτια, όπως η πυρασφάλεια, τα δίκτυα ύδρευσης/ αποχέτευσης, οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις κ.α.

Επιπλέον, το Τμήμα υποστηρίζει με τον ίδιο επαγγελματισμό αρκετές χιλιάδες εγκαταστάσεις κλιματισμού, θέρμανσης και ηλιακών συστημάτων σε μονοκατοικίες, συγκροτήματα κατοικιών, διαμερίσματα και εξοχικές κατοικίες.

Κανένα σύστημα υποστήριξης δεν μπορεί να λειτουργήσει αν δε στηρίζεται από επαγγελματική υποδομή, διαδικασίες, υψηλά ποιοτικά standards και έμπειρο στελεχιακό δυναμικό. Ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο οι κορυφαίες εταιρείες ενέργειας σε παγκόσμιο επίπεδο εμπιστεύονται την Climatism είναι διότι λειτουργεί με συγκεκριμένα πρότυπα που θέτουν τον πήχη ποιοτικών κριτηρίων σε πιο υψηλό επίπεδο.

Climatism… έμφαση στη λεπτομέρεια

Τέλος, η Climatism είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Blygold στην Ελλάδα που της επιτρέπει να αξιοποιεί αντιδιαβρωτικά υλικά κορυφαίας ποιότητας για αγωγούς και σωληνώσεις.

Λύση Προσαρμοσμένη στις Ανάγκες σας;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για να διασφαλιστεί το μέγιστο προσδόκιμο της ζωής του και η εξαιρετική αδιάλειπτη λειτουργία του, είναι απαραίτητη η προληπτική συντήρηση. Μ’ άλλα λόγια, εδώ ισχύει το motto «η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία».

Γιατί είναι απαραίτητη η προληπτική συντήρηση;

  • Μακροζωία της κάθε εγκατάστασης
  • Έγκαιρη πρόληψη δαπανηρών βλαβών
  • Αποφυγή διακοπών στη λειτουργία του συστήματος
  • Μέγιστη απόδοση κάθε μηχανήματος
  • Οικονομικότερη χρήση του κάθε μηχανήματος
  • Τήρηση κανόνων υγιεινής στο χώρο
  • Φιλικότητα προς το περιβάλλον
  • Άνεση & καλύτερη ποιότητα ζωής

Η Climatism είναι υπερήφανη για τέσσερις λόγους: