«Η Πρόληψη είναι η Καλύτερη Θεραπεία»

Αυτό είναι το motto που μας εκφράζει, όταν γίνεται λόγος για συντήρηση κλιματισμού και θέρμανσης. Η προληπτική συντήρηση φροντίζει για τη σωστή λειτουργία των μηχανημάτων, ώστε να παραμένουν αποδοτικά και να έχουν το μέγιστο χρόνο ζωής.

Βέβαια, κανένα σύστημα υποστήριξης δεν μπορεί να λειτουργήσει αν δε στηρίζεται από επαγγελματική υποδομή, διαδικασίες, υψηλά ποιοτικά standards και έμπειρο στελεχιακό δυναμικό. Ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο οι κορυφαίες εταιρείες ενέργειας σε παγκόσμιο επίπεδο εμπιστεύονται την Climatism είναι διότι λειτουργεί με συγκεκριμένα πρότυπα που θέτουν τον πήχη ποιοτικών κριτηρίων σε πιο υψηλό επίπεδο.

Δεν είναι τυχαίο ότι κάποιες από τις σημαντικότερες αλυσίδες καταστημάτων, τράπεζες, σούπερ μάρκετ, πολυκαταστήματα, ξενοδοχεία και εργοστάσια εμπιστεύονται την Climatism!

Επιπλέον, το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης υποστηρίζει με τον ίδιο επαγγελματισμό αρκετές χιλιάδες εγκαταστάσεις κλιματισμού, θέρμανσης και ηλιακών συστημάτων σε μονοκατοικίες, συγκροτήματα κατοικιών, διαμερίσματα και εξοχικές κατοικίες.

ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Για να διασφαλιστεί το μέγιστο προσδόκιμο της ζωής των μηχανημάτων και η εξαιρετική αδιάλειπτη λειτουργία τους, είναι απαραίτητη η προληπτική συντήρηση. Με άλλα λόγια, εδώ ισχύει το motto «η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία».

Προληπτική Συντήρηση

Γιατί είναι απαραίτητη;

 • Μακροζωία της κάθε εγκατάστασης
 • Έγκαιρη πρόληψη δαπανηρών βλαβών
 • Αποφυγή διακοπών στη λειτουργία του συστήματος
 • Μέγιστη απόδοση κάθε μηχανήματος
 • Οικονομικότερη χρήση του κάθε μηχανήματος
 • Τήρηση κανόνων υγιεινής στο χώρο
 • Φιλικότητα προς το περιβάλλον
 • Άνεση & καλύτερη ποιότητα ζωής

Η Climatism είναι υπερήφανη για τέσσερις λόγους:.

 1. Διότι χαίρει της εμπιστοσύνης των κορυφαίων οίκων του εξωτερικού και της Ελλάδας σε κάθε ενεργειακό πεδίο, όπως η Daikin, η Samsung, η Trane, η Schüco, η Panasonic, η Fuji Electric, η Fujitsu, η Blygold, η Calpac και η Interplast.
 2. Διότι έχει διαχειριστεί τις δεκαετίες ‘90, 2000 και 2010 το μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο επώνυμων έργων- από εργοστάσια, νοσοκομεία, ξενοδοχεία και μουσεία μέχρι καταστήματα, μονοκατοικίες και διαμερίσματα, γραφεία και εστιατόρια- ενώ παράλληλα έκτισε με πολύ κόπο και επενδύσεις με εξειδίκευση στο πληρέστερο μπουκέτο ενεργειακών μελετών και εφαρμογών, εγκαταστάσεων και υπηρεσιών υποστήριξης και επισκευής.
 3. Διότι σε περιόδους κρίσης, η Climatism συνεχίζει να διατηρεί τη μεγαλύτερη και εμπειρότερη ομάδα 40 στελεχών – εξειδικευμένων σχεδιαστών, αρχιτεκτόνων και μηχανολόγων μηχανικών, ψυκτικών, ηλεκτρολόγων, υδραυλικών και τεχνικών εφαρμοστών.
 4. Διότι συνεχίζει να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης περισσότερων από 5.000 πελάτες στην Αττική, τις Κυκλάδες, την Πελοπόννησο, τη Στερεά, τα Δωδεκάνησα, τις Σποράδες που την τιμούν με τη διαρκή ανάθεση έργων υποστήριξης των περιουσιακών τους στοιχείων.
× espa