Αντλίες Θερμότητας Daikin

Οι αντλίες θερμότητας Daikin είναι μια εξαιρετική, ενεργειακά αποδοτική λύση τόσο για νεόκτιστες όσο και για ανακαινίσεις ή υπάρχουσες κατοικίες. Εξάγοντας ανανεώσιμη ενέργεια από τον αέρα, η Daikin Altherma μπορεί να θερμάνει ή να δροσίσει το σπίτι σας, αλλά και να σας εξασφαλίσει ζεστό νερό.

Οι αντλίες θερμότητας είναι μια οικονομική λύση θέρμανσης που δεν επιβαρύνει το περιβάλλον, καθώς δεν λειτουργούν με ορυκτά καύσιμα. Η αντλία απάγει τη θερμότητα σε ορισμένη θερμοκρασία, αυξάνει αυτή τη θερμοκρασία και κατόπιν την αποδίδει σε ένα μέσο. Στην περίπτωση του συστήματος Daikin Altherma, το μέσον είναι το νερό που κυκλοφορεί στα σώματα χαμηλής θερμοκρασίας, το ενδοδαπέδιο σύστημα θέρμανσης ή τις μονάδες fan coil.

Ο αέρας του περιβάλλοντος (ακόμα και όταν η θερμοκρασία είναι -10°C) παίζει πρωτεύοντα ρόλο, καθώς από εκεί αντλείται η θερμότητα για να μεταφερθεί στον εσωτερικό χώρο. Ακριβώς αυτό τις καθιστά πολύ αποδοτικές, σε ποσοστό έως 300%.

Πρόκειται για την κορυφαία ενεργειακά αποδοτική λύση, που προσφέρει θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό:

  • Θέρμανση: Οι αντλίες θερμότητας αντλούν θερμότητα από τον αέρα του περιβάλλοντος. Έτσι, η θέρμανση του σπιτιού σας γίνεται με μια εξαιρετικά αποδοτική διαδικασία!
  • Ψύξη: Οι αντλίες θερμότητας μπορούν να δροσίσουν το χώρο του σπιτιού σας με πολύ μικρή κατανάλωση ενέργειας, καθώς χρησιμοποιούν ανανεώσιμη ενέργεια από τον αέρα.
  • Ζεστό νερό: Συνδυάζοντας την αντλία θερμότητας με λέβητα ζεστού νερού χρήσης, μπορείτε να έχετε όσο ζεστό νερό θέλετε!
  • Ηλιακή υποστήριξη: Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να συνδυάσετε την αντλία θερμότητας με ηλιακή υποστήριξη, για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία στην παραγωγή ζεστού νερού.

Η χρήση των αντλιών θερμότητας παρέχει σύστημα υψηλής ενεργειακής απόδοσης με:

  • Μικρότερες εκπομπές CO2
  • Οικολογική θέρμανση
  • Μικρότερο κόστος

Ειδικά στην περίπτωση της Daikin Altherma, οι αντλίες θερμότητας αποτελούν κορυφαία επιλογή όσον αφορά νεόδμητες κατοικίες αλλά και ανακαινίσεις των ήδη υπαρχόντων.

Θέλετε να Μάθετε Περισσότερα;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

Κατάλογος Α

Αντλίες Θερμότητας Daikin

Κατάλογος Β

Αντλίες Θερμότητας Daikin