Θέρμανση, Ψύξη και Ζεστό Νερό για Νέες Κατοικίες

Θέλετε Θέρμανση, Ζεστό Νερό και Κλιματισμό για το Νέο σας Σπίτι;

Ανακαλύψτε τα συστήματα αντλίας θερμότητας αέρα-νερού της Daikin για θέρμανση και ζεστό νερό – σχεδόν τρεις φορές πιο αποδοτικά από τα συστήματα ορυκτών καυσίμων! Οι αντλίες θερμότητας της Daikin δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα όλο το χρόνο, παρέχοντας άμεση θέρμανση και ζεστό νερό όλες τις εποχές, με δυνατότητα παροχής και κλιματισμού.

Δημιουργήστε μία Ενεργειακή Κατοικία

Η Daikin παρέχει συστήματα αντλίας θερμότητας αέρα-νερού, υψηλής ενεργειακής απόδοσης, για θέρμανση, ζεστό νερό, ακόμα και κλιματισμό, ώστε να έχετε:

  • Μέγιστη ενεργειακή αποδοτικότητα
  • Ελάχιστες δαπάνες καυσίμου
  • Ελάχιστες εκπομπές CO2
  • Χρήση ανανεώσιμης ενέργειας μέσα στο σπίτι σας
  • Πιο οικολογική θέρμανση του σπιτιού σας

Συνδυάστε με Ενδοδαπέδια Θέρμανση, Καλοριφέρ και Μονάδες Fan Coil

Η σειρά Daikin Altherma περιλαμβάνει εξαιρετικά αποδοτικές λύσεις αντλίας θερμότητας αέρα-νερού, split και monobloc, οι οποίες είναι ιδανικές αν έχετε ενδοδαπέδια θέρμανση, καλοριφέρ χαμηλών θερμοκρασιών ή μονάδες fan coil.

Προσθέστε Κλιματισμό για Ιδανική Ατμόσφαιρα

Τόσο τα μοντέλα split όσο και τα μοντέλα monobloc αντλίας θερμότητας αέρα-νερού Daikin Altherma μπορούν να διαμορφωθούν ώστε να παρέχουν μόνο θέρμανση ή θέρμανση και ψύξη, ώστε το νέο σας σπίτι να έχει την υπέροχη ατμόσφαιρα που θέλετε, όλο το χρόνο.

Συμβατά με Ηλιακούς Συλλέκτες

Οι αντλίες θερμότητας αέρα-νερού split και monobloc Daikin Altherma μπορούν να συνδεθούν με ηλιακούς συλλέκτες για ακόμα μεγαλύτερη απόδοση. Η ηλιακή ενέργεια μπορεί να καλύψει το 60% των αναγκών σας σε ζεστό νερό όλο το χρόνο.

Λύση Προσαρμοσμένη στις Ανάγκες σας;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ