Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Climatherm Energy 2024!Climatism - Blygold / Climatherm 2024


Η φετινή έκθεση Climatherm Energy, που πραγματοποιήθηκε από τις 23 έως τις 25 Φεβρουαρίου στο Athens Metropolitan Expo, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία! Η έκθεση συγκέντρωσε κορυφαίους φορείς και επαγγελματίες του τομέα της ενέργειας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Η συμμετοχή παλαιών και νέων εκθετών –τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό– ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθιστώντας την για ακόμη μια φορά τον μεγαλύτερο ενεργειακό θεσμό στη χώρα.

Ευχαριστούμε ολόψυχα όσους επισκέφτηκαν το περίπτερο της Climatism κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Ήταν τιμή μας να σας γνωρίσουμε, να συζητήσουμε και να δώσουμε χρήσιμες πληροφορίες για τη μέθοδο προστασίας Blygold – μια μέθοδο που έχει σχεδιαστεί για να καταπολεμά τη διάβρωση και να διασφαλίζει τη βέλτιστη ικανότητα και απόδοση των εναλλακτών θερμότητας. Διαβάστε περισσότερα για τη μέθοδο προστασίας Blygold

Επιπλέον, στο περίπτερο της Samsung είχαμε την ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε τη νέα αντλία θερμότητας Samsung EHS MONO R290! Με ψυκτικό μέσο R290 και ενσωματωμένο ψυχροστάσιο, η νέα αντλία θερμότητας της Samsung προσφέρει:

✅ άνεση στην εγκατάσταση και συντήρηση
✅ παροχή νερού υψηλής θερμοκρασίας
✅ λειτουργία σε χαμηλή στάθμη θορύβου
✅ έξυπνη συνδεσιμότητα και έλεγχος εξ αποστάσεως

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη Climatherm Energy! Μέχρι τότε, όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για ένα βιώσιμο και ενεργειακά αποδοτικό μέλλον.