Θέρμανση & κλιματισμός: επενδύστε στη σωστή στρατηγική!

Value for money. Μ’ αυτή τη φράση οι Αγγλόφωνοι θέτουν το πιο σημαντικό κριτήριο επιλογής για τις αγορές τους: τι αξία θα έχουν τα χρήματα που θα επενδύσουν ως καταναλωτές. Από αυτή την άποψη, ο χαρακτηρισμός «ακριβότερο / φτηνότερο» έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Για παράδειγμα, ένα πιο ακριβό ζευγάρι παπούτσια από καλό, μαλακό δέρμα, με ανθεκτικές ραφές, είναι τελικά πιο φθηνό από ένα άλλο, με αρκετά χαμηλότερη τιμή αγοράς μεν, αλλά και με πολύ χαμηλότερες προδιαγραφές ποιότητας. Το πρώτο μπορεί να φορεθεί για χρόνια, ενώ το δεύτερο ίσως διαλυθεί γρήγορα. Όσο μεγαλώνει η αξία των αντικειμένων που χρειαζόμαστε, τόσο πιο κρίσιμη και πολυπαραγοντική γίνεται αυτή η εξίσωση, απαιτώντας τη σωστή στρατηγική ώστε οι επιλογές μας να έχουν το καλύτερο δυνατό value for money.

Ας πάρουμε την περίπτωση της θέρμανσης για τον χειμώνα που έρχεται και, γενικά, του κλιματισμού. Οι λύσεις είναι πολλές – από συμβατικούς λέβητες και καυστήρες φυσικού αερίου, μέχρι αντλίες θερμότητας, ενδοδαπέδια συστήματα, καθώς και συστήματα ηλιακής ενέργειας και υποβοήθησης. Η βεντάλια αυτή καλύπτει μια μεγάλη ποικιλία ενεργειακών εναλλακτικών, για κάθε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο.

Ποια είναι όμως η πιο κατάλληλη εναλλακτική για το χώρο σας, αλλά και για την τσέπη σας; Σε τι είδους οίκημα θα λειτουργεί το κλιματιστικό σύστημα; Υπό κατασκευή; Υπό ανακαίνιση; Παλιό; Νεόδμητο; Με καυστήρες που μπορούν να αξιοποιηθούν ή όχι; Και με τι προϋποθέσεις ώστε να μπορεί να αποκτήσει ενεργειακό πιστοποιητικό και να διατηρήσει έτσι –ή και να αυξήσει– την εμπορική αξία του;

Το να αποφασίσει κάποιος μόνος του για όλα αυτά είναι δύσκολο. Πρέπει να έχει πολύ καλές γνώσεις τόσο για το χώρο, όσο και για τις τεχνικές λεπτομέρειες των διαθέσιμων λύσεων – ακόμα και των νομοθετικών διαδικασιών. Ακόμα κι αν επηρεαστεί από μια διαφήμιση ή από κάποιον γνωστό του, υπάρχει ο κίνδυνος να επιλέξει μια λύση που να μην είναι καθόλου κομμένη και ραμμένη στις δικές του ανάγκες και να κινδυνεύει έτσι να αποβεί ασύμφορη.

Για να καταλήξουμε, λοιπόν, στην καλύτερη δυνατή value for money επιλογή, θα πρέπει να απευθυνθούμε σε μια εταιρεία με εμπειρία και αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στον τομέα του κλιματισμού και να ζητήσουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση, η οποία να λαμβάνει υπόψη της όλους τους παράγοντες που θα καθορίσουν την τελική επιλογή. Τέτοιου είδους εταιρείες διαθέτουν μεγάλες ομάδες στελεχών διαφορετικών ειδικοτήτων, όπως ψυκτικούς, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς και θερμοϋδραυλικούς, τεχνίτες αεραγωγών, μηχανολόγους μηχανικούς, πολιτικούς μηχανικούς, ηλεκτρολόγους μηχανικούς, αρχιτέκτονες και άλλους, καλύπτοντας όλες τις περιπτώσεις. Επιπλέον, όπως ισχύει για την εταιρεία Climatism που διαθέτει ομάδα 40 τέτοιων στελεχών, μεγάλο ρόλο παίζουν και οι στρατηγικοί συνεργάτες της που, στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι κορυφαία ονόματα στους κλάδους του κλιματισμού.

Μόνον έτσι μπορούμε να καταλήξουμε σε μια ασφαλή, προσιτή για μας, λειτουργική και ανθεκτική στο χρόνο λύση, μέσα από την οποία θα αποσβέσουμε κάθε ευρώ που επενδύσαμε για να την αποκτήσουμε!


☎ Καλέστε μας στο 210 8981130 για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την ιδανική, πιο αποτελεσματική και πιο συμφέρουσα λύση για το σπίτι σας ή για τον επαγγελματικό σας χώρο!