Λύσεις Φυσικού Αερίου

Χάρη στη συνεργασία μας με κορυφαίους οίκους του χώρου, στην Climatism είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε τις πλέον αξιόπιστες και αποδοτικές λύσεις φυσικού αερίου.

Οι λέβητες συμπύκνωσης αερίου της Buderus και Βosch είναι προηγμένοι τεχνολογικά τόσο όσον αφορά στο βαθμό ευκολίας χρήσης τους όσο και στα επίπεδα θορύβου τους. Επιπροσθέτως, ο σύγχρονος σχεδιασμός τους προβλέπει τη διακριτική προσαρμογή των συσκευών στο περιβάλλον τους. Δεδομένου του εξαιρετικά χαμηλού θορύβου και της άοσμης λειτουργίας τους, αυτές οι μονάδες μπορούν να εγκατασταθούν χωρίς δυσκολία σε όλους σχεδόν τους χώρους ενός κτιρίου! Χρειάζονται λίγο χώρο και τα καύσιμα δεν χρειάζεται να αποθηκευτούν κοντά τους. Επιπροσθέτως, ακόμη και πολύ ασταθείς απαιτήσεις ισχύος για θέρμανση και ζεστό νερό μπορούν να επιτευχθούν αποτελεσματικά.

Οι συνεργάτες μας

Με σχεδόν τρεις αιώνες ιστορίας –καθώς ιδρύθηκε το 1731– η Buderus είναι παραδοσιακά γνωστή για τους επιδαπέδιους χυτοσιδηρούς λέβητες που κατασκευάζει. Μέλος πλέον του Ομίλου Bosch, η Buderus συγκαταλέγεται στις μάρκες με τις υψηλότερες πωλήσεις στην Ευρώπη στον τομέα της θέρμανσης.

Η Junkers αποκτήθηκε από τη Βosch το 1932. Σήμερα, η Bosch είναι μια από τις κορυφαίες επώνυμες μάρκες για επίτοιχες συσκευές αερίου, ταχυθερμαντήρες νερού και αυτόνομους θερμοσίφωνες στην Ευρώπη.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ολόκληρη η γκάμα προϊόντων της Buderus και της Βosch παράγεται εξολοκλήρου σε εργοστάσια της Γερμανίας και της Ολλανδίας.

Θέλετε μια Λύση Θέρμανσης με Φυσικό Αέριο, Προσαρμοσμένη στις Ανάγκες σας;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

Στη γκάμα των προϊόντων

της Buderus περιλαμβάνονται

Στη γκάμα των προϊόντων

της Bosch περιλαμβάνονται